Αρχική » Διεθνή

Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη;

Μάλιστα οι Τούρκοι, όπως μετέδωσε το France 24, χρησιμοποίησαν πλάνα και από μεγάλη φωτιά στην Κωνσταντινούπολη, φέτος τον Οκτώβριο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη αναφέρει το France 24.

Σύμφωνα με το France 24 το βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Τούρκοι, αναφορικά με την πρόσφατη βομβιστική ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη, ήταν από βίντεο βομβιστικής επίθεσης στον ίδιο δρόμο το 2016.

Μάλιστα οι Τούρκοι, όπως μετέδωσε το France 24, χρησιμοποίησαν πλάνα και από μεγάλη φωτιά στην Κωνσταντινούπολη, φέτος τον Οκτώβριο, για να δώσουν έμφαση στη βομβιστική ενέργεια της 13ης Νοεμβρίου, παρομοιάζοοντάς τα σαν πρόσφατα.

Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη

Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Βάζουν υπερηχητικούς πυραύλους στα γαλλικά μαχητικά και τις Belharra που θα διαλύουν τα τουρκικα πλοία σε 3 δευτερόλεπτα

Οι τρεις μέρες ζωής των Bayraktar – Το κόλπο για να δείχνουν μαχητικά

Τουρκία: Νέο δημοσκοπικό χαστούκι για τον Ερντογάν – Χάνει ακόμη και από τον άγνωστο αντίπαλό του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ