Αρχική » Εξοπλιστικά

Τουρκία: Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έχουν βγει από το πρόγραμμα των F-35 – Κάνουν διαφήμιση

Ονειρεύονται να δουν F 35 B στο ANADOLU.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Εξοπλιστικά Διεθνή
Τουρκία: Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έχουν βγει από το πρόγραμμα των F-35 - Κάνουν διαφήμιση

Τουρκία: Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έχουν βγει από το πρόγραμμα των F-35, με τους Τούρκους να κάνουν διαφήμιση το νέο τους μίνι αεροπλανοφόρο με τα F-35 B</strong>.

Δύο ελικόπτερα, AH-1W Super Cobra και SH-70 Sea Hawk του τουρκικού Ναυτικού ολοκλήρωσαν την πρώτη τους προσγείωση στο τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο LHD ANADOLU.

Μάλιστα, σε ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει εκτός των άλλων ότι το τουρκικό μίνι αεροπλανοφορό θα μπορεί να μεταφέρει και βαρύτερα ελικόπτερα του ΝΑΤΟ καθώς και F-35B «που μπορούν να απογειωθούν σε μικρές αποστάσεις με κάθετη προσγείωση».

«Η Δημοκρατία της Τουρκίας θα είναι σε θέση να μετατρέψει την περιφερειακή της ικανότητα σε μέσο παγκόσμιας κλίμακας μετάδοση ισχύος», σημειώνεται.

Τουρκία: Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έχουν βγει από το πρόγραμμα των F-35 – Κάνουν διαφήμιση

Η Τουρκία έχει αποβληθεί από το πρόγραμμα των αμερικανικών F-35, τα οποία ήθελε να βάλει στο ANADOLU όμως φαίνεται πς ακόμα δεν το… έχουν χωνεψει οι Τούρκοι.

Την ίδια ώρα και ενώ Τουρκία έχει δώσει μεγάλο βάρος στην χρήση και την διαφήμιση των τουρκικών drone και τα Bayaraktar έχουν γίνει προϊόν αιχμής για την τουρκική αμυντική βιομηχανία, σύμφωνα με ανοιχτές πηγές, τα τουρκικά drone στην Ουκρανία είχαν… ζωή μόλις τρεις μέρες.

Μετά από τις πρώτες του επιτυχίες στο πεδίο της μάχης, οι Ρώσοι τα διάλυσαν όλα. Μάλιστα, σύμφωνα με τις πηγές αυτές, τα όσα βίντεο κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικύωσης, όπου παρουσιάζονται οι επιτυχίες των Bayraktar, αφορούν σε βίντεο τα οποία είχαν «τραβηχθεί» τις πρώτες αυτές τρεις μέρες.

Ρώσοι φαρσέρ κατάφεραν μάλιστα να πάρουν την… ομολογία Ουκρανού αξιωματούχου, σύμφωνα με τον οποίο τα Bayraktar κρίθηκαν από τους Ουκρανούς ως τελείως αναποτελεσματικά.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Βάζουν υπερηχητικούς πυραύλους στα γαλλικά μαχητικά και τις Belharra που θα διαλύουν τα τουρκικα πλοία σε 3 δευτερόλεπτα

Γάλλοι: Aπό βομβιστικη επίθεση του 2016 το βίντεο από την βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Δεν θέλουν να πιστέψουν ότι έχουν βγει από το πρόγραμμα των F-35 – Κάνουν διαφήμιση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ