Αρχική » Διεθνή

Η Άγκυρα αυξάνει το τέλος για τη διέλευση πλοίων μέσω του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων

Τον περασμένο Οκτώβριο οι τουρκικές αρχές αύξησαν κατά πέντε φορές το κόστος τελών.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Γεωστρατηγική Διεθνή
Η Άγκυρα αυξάνει το τέλος για τη διέλευση πλοίων μέσω του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων

Η Άγκυρα αυξάνει το τέλος για τη διέλευση πλοίων μέσω του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων από την 1η Ιουλίου.

«Με το νέο τιμολόγιο που θα περάσει στην Τουρκία, ένα πλοίο καθαρής χωρητικότητας 10 χιλ. τόνων θα πρέπει να πληρώσει 17 χιλ. 760 δολάρια. Με αυτή την αύξηση κάνουμε ένα ιστορικό βήμα που θα αυξήσει την εισροή συναλλάγματος», σημείωσε ο νέος Τούρκος υπουργός Μεταφορών και υποδομών Αμπντουλκαντίρ Ουράλογλου, αναφέρει η τουρκική Star.

Σύμφωνα με τουρκικό δημοσίευμα της εφημερίδας Aydinlyk, το εισερχόμενο συνάλλαγμα μετά από αυτή την απόφαση μπορεί να φτάσει φέτος τα 900 εκατομμύρια δολάρια.

Τον περασμένο Οκτώβριο οι τουρκικές αρχές αύξησαν κατά πέντε φορές το κόστος τελών για τη διέλευση εμπορικών πλοίων από τα Στενά.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Έκρηξη στο εργοστάσιο που φτιάχνει τους τουρκικούς πυραύλους – Πέντε νεκροί

Οι προφητείες του ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ: Τι θα συμβεί στον κόσμο , όταν δείτε….

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Άγκυρα αυξάνει το τέλος για τη διέλευση πλοίων μέσω του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ