Αρχική » Διεθνή

Η Μελόνι είπε την αλήθεια που δεν ήθελε να ακούσει ο Ερντογάν – Όλοι οι άλλοι έλεγαν το αντίθετο

Χάλασε η Ιταλίδα το... επικοινωνιακό σόου Ερντογάν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Η Μελόνι είπε την αλήθεια που δεν ήθελε να ακούσει ο Ερντογάν - Όλοι οι άλλοι έλεγαν το αντίθετο

Η Μελόνι είπε την αλήθεια που δεν ήθελε να ακούσει ο Ερντογάν και οι Τούρκοι την ώρα που όλοι οι άλλοι στο Βίλνιους έλεγαν το αντίθετο.

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήθελε να γυρίσει στην Τουρκία με ένα σημαντικό χαρτί στα χέρια του, ώστε να το παρουσιάσει ως… τουρκική επιτυχία.

Αυτό το χαρτί, εκτός από τις… υποσχέσεις ότι θα πάρει η Άγκυρα τα αμερικανικά F-16 κάποια… στιγμή ήταν πως μετά την άρση του βέτο για την είσοδο της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ η Τουρκία θα επανέλθει στις διαδικασίες εισόδου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μάλιστα έγιναν και σχετικές δηλώσεις από Σουηδούς και Ισπανούς, ότι οι χώρες τους θα υποστηρίξουν την διαδικασία ένταξης της Τουρκίας στη Σένκγεν.

Η Μελόνι είπε την αλήθεια που δεν ήθελε να ακούσει ο Ερντογάν

Λίγες ώρες μετά βέβαια, και αφού συναντήθηκε με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι είπε το… αυτονόητο, ότι δηλαδή «αυτό το θέμα είναι ακόμα πολύ μακριά».

«Πέρα από τη θέση μας, η οποία σίγουρα δεν το θεωρεί προτεραιότητα, υπάρχουν αρκετές προκλήσεις και εντός της ΕΕ», είπε ενώ συμπλήρωσε ότι «η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να εργάζεται για τη διαδικασία διεύρυνσης, συμπεριλαμβανομένων των Δυτικών Βαλκανίων», και η διαδικασία ένταξης της Τουρκίας «δεν βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη στο τρέχον πλαίσιο».

Χάλασε η Ιταλίδα το… επικοινωνιακό σόου Ερντογάν.

πηγή: sportime.gr

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας Κλέων: Ποιες περιοχές θα έχουν 40αρια σήμερα – Έκτακτα μέτρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

MEGA: Όλες οι αλλαγές στις ψυχαγωγικές εκπομπές-Ανατροπές με τους παρουσιαστές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Μελόνι είπε την αλήθεια που δεν ήθελε να ακούσει ο Ερντογάν – Όλοι οι άλλοι έλεγαν το αντίθετο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ