Αρχική » Διεθνή

Οι τελευταίες στιγμές του υποβρύχιου «Titan» έχουν βιντεοσκοπηθεί!

Βρέθηκαν κομμάτια του υποβρυχίου Titan στα 500m από το το ναυάγιο του Τιτανικού. Το υποβρύχιο της OceanGate έγινε ο τάφος των τουριστών

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή Viral
Τα υπολείμματα βρέθηκαν περίπου 500 μέτρα από το ναυάγιο του Τιτανικού από ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα

Το Λιμενικό Σώμα ανέφερε την ανακάλυψη λειψάνων του υποβρυχίου Titan κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού. Πριν από λίγες μέρες, μια ασυνήθιστη ηχογράφηση εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, όπου μπορούμε να δούμε ένα υποβρύχιο λίγες στιγμές πριν βυθιστεί.

Βρήκαμε τα υπολείμματα του υποβρυχίου  Titan. Υποδηλώνουν καταστροφικές ζημιές στο κύτος πίεσης , είπε η ακτοφυλακή.

Τα υπολείμματα βρέθηκαν περίπου 500 μέτρα από το ναυάγιο του Τιτανικού από ένα τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο όχημα που εκτοξεύτηκε από το σκάφος Horizon Arctic.

Τα υπολείμματα δείχνουν μια καταστροφική απώλεια του κύτους πίεσης.

Η τελευταία καταγραφή του υποβρυχίου Titan

Ο Τιτάνας (υποβρύχιο Titan) ξεκίνησε την αποστολή του την Κυριακή. Επιβιβάστηκαν πέντε άτομα: ο Βρετανός δισεκατομμυριούχος και εξερευνητής Hamish Harding, ο Shahzada Dawood και ο γιος του Suleman από μια από τις πλουσιότερες οικογένειες του Πακιστάν, ο συνιδρυτής της OceanGate, Stockton Rush και ο δύτης Paul-Henry Nargeolet. Η παροχή οξυγόνου έπρεπε να διαρκέσει για 96 ώρες.

Ακόμη και πριν από την έναρξη της αποστολής, οι ειδικοί προειδοποίησαν ότι η προσέγγιση του Τιτανικού θα μπορούσε να είναι πολύ επικίνδυνη. Οι συνθήκες γύρω από το ναυάγιο είναι εξαιρετικά δύσκολες για ένα μικρό υποβρύχιο . Υπάρχουν επίσης πολλά χαμένα δίχτυα ψαρέματος που επιπλέουν γύρω από τον Τιτανικό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέμα το Geostratigika στη μεγαλύτερη εφημερίδα της Τουρκίας

Η επαφή με το υποβρύχιο διακόπηκε όταν κατέβηκε σε βάθος περίπου 3.500 μ. Η πίεση σε τέτοιες συνθήκες ασκεί δύναμη περίπου ενός τόνου ανά εκατοστό επιφάνειας.

Ο Τιτάνας εθεάθη για τελευταία φορά λίγο πριν πάει κάτω από το νερό. Το βίντεο μπορείτε να το δείτε στα social media. Τραβήχτηκε από τον Abbi Jackson, έναν δύτη φωτογράφο που προσλήφθηκε πρόσφατα από την OceanGate.

Το σύντομο βίντεο δείχνει τον φωτογράφο να στέκεται στο κατάστρωμα του σκάφους. Πίσω του είναι ο ωκεανός και το υποβρύχιο ετοιμάζεται να καταδυθεί. Αν και δεν επιβεβαιώθηκε επίσημα, αυτή μπορεί να είναι η τελευταία ηχογράφηση του Titan.

Ο Τιτάνας έχει ηχογραφηθεί

Ο Τιτάνας πριν την μοιραία κατάδυση

 

@gbaby2317 HOLY SHITTTTT!!! THE SUB WENT DOWNNNNN!!!!! WATCH THIS!!! #missingsubmarine #missingsub #submarine #VozDosCriadores #screammovie @ABS ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι τελευταίες στιγμές του υποβρύχιου «Titan» έχουν βιντεοσκοπηθεί!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ