Αρχική » Διεθνή

Ισραήλ: Πώς οι Ισραηλινοί πήραν με το ζόρι τέσσερις ομήρους σε επιδρομή στη Γάζα

«Είναι έτοιμοι να κάψουν όλο τον κόσμο για να πάρουν αυτό που θέλουν».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ισραήλ: Πώς οι Ισραηλινοί πήραν με το ζόρι τέσσερις ομήρους σε επιδρομή στη Γάζα

Ιδιαίτερη εντύπωση έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο οι Ισραηλινοί επαναπάτρισαν τέσσερις ομήρους που κρατούσε η Χαμάς.

Άνδρες του Ισραηλινού στρατού, μεταμφιεσμένοι ως Παλαιστίνιοι εκτοπισμένοι, εισήλθαν με καμουφλαρισμένο φορτηγό στον παλαιστινιακό καταυλισμό Νουσαϊράτ και «απήγαγαν» τους τέσσερις Ισραηλινούς ομήρους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ, από την επίθεση σκοτώθηκαν 210 Παλαιστίνιοι ενώ το παλαιστινιακό γραφείο Τύπου κάνει λόγο για 400 νεκρούς.

«Προσεύχομαι στον Θεό να μας σώσει αυτοί οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να κάψουν όλο τον κόσμο για να πάρουν αυτό που θέλουν», ανέφερε Παλαιστίνια που ζει σε στρατόπεδο προσφύγων κοντά στον καταυλισμό Νουσαϊράτ.

Διαβάστε επίσης:

Αρέσουν στην Αθήνα οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι – Οι Air LORA μπαίνουν στα F-16

Τούρκοι: Λένε ότι οι φρεγάτες Belharra είναι παρόμοιες με τη φρεγάτα İSTİF TCG İSTANBUL (F-515)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Πώς οι Ισραηλινοί πήραν με το ζόρι τέσσερις ομήρους σε επιδρομή στη Γάζα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ