Αρχική » Εξοπλιστικά

Αρέσουν στην Αθήνα οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι – Οι Air LORA μπαίνουν στα F-16

Μυστικά οι νέοι πύραυλοι χρησιμοποιήθηκαν κατά των S-300.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Αρέσουν στην Αθήνα οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι - Οι Air LORA μπαίνουν στα F-16

Αρέσουν οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι που μπορούν να εκτοξευτούν από τα F-16 και ήδη οι Ισραηλινοί έχουν αρχίσει να τους χρησιμοποιούν μυστικά.

Οι νέοι Air LORA εμφανίστηκαν στην αμυντική έκθεση της Γερμανίας, τραβώντας τα βλέμματα των ενδιαφερόμενων.

Οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν του LORA για εκτοξεύσεις από το έδαφος, όμως με τους Air LORA αυξάνουν την αποτελεσματικότητα των πυραύλων.

Μυστικά οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι χρησιμοποιήθηκαν κατά των ιρανικών S-300, καθώς βρέθηκαν συντρίμμια που έμοιαζαν με τους LORA.

Οι Air LORA πλησιάζουν υπερηχητική ταχύτητα και έχουν εμβέλεια άνω των 280 χλμ. ενώ διαθέτουν και δυνατότητες προστασίας εναντίον ηλεκτρονικού πολέμου.

Air LORA και Rampage είναι οι δύο ισραηλινοί πύραυλοι που βλέπει με μεγάλο ενδιαφέρον η Ελλάδα, καθώς τα χαρακτηριστικά τους τους κάνουν μοναδικά όπλα στην περιοχή.

Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί δηλώνουν την βεβαιότητά τους πως δεν θα αργήσουν να έρθουν νέα συμβόλαια τόσο για τους ισραηλινούς πυραύλους, όσο και για τα ισραηλινά συστήματα αεράμυνας, καθώς μπορεί η Ευρώπη να θέλει να φτιάξει το δικό της Iron Dome, όμως οι Ισραηλινοί πιστεύουν πως αργά ή γρήγορα οι Ευρωπαίοι και ειδικά οι Γερμανοί και οι Γάλλοι, θα στραφούν στο Ισραήλ, το οποίο έχει τρομερή εμπειριά στο θέμα της αεράμυνας και την οποία κάνει πράξη καθημερινά στο Ισραήλ.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Λένε ότι οι φρεγάτες Belharra είναι παρόμοιες με τη φρεγάτα İSTİF TCG İSTANBUL (F-515)

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: «Η Τουρκία υπέγραψε τη συμφωνία για τα F-16» – Ικανοποίηση στην Άγκυρα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέσουν στην Αθήνα οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι – Οι Air LORA μπαίνουν στα F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ