Αρχική » Διεθνή

Ισραήλ: Απόφαση της Τουρκίας να σταματήσει τις εξαγωγές όμως οι εισαγωγές συνεχίζονται μέσω Ελλάδας και Κύπρου

«Oι εισαγωγές από την Τουρκία συνεχίστηκαν και κατευθύνονταν σε τρίτες χώρες όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος για αποφυγή τελωνειακού δασμού»

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
Ισραήλ: Απόφαση της Τουρκίας να σταματήσει τις εξαγωγές όμως οι εισαγωγές συνεχίζονται μέσω Ελλάδας και Κύπρου

Η σταδιακή παύση όλων των εμπορικών συναλλαγών της Τουρκίας με το Ισραήλ και η επιβολή από τους Ισραηλινούς δασμού 100 τοις εκατό σε όλες τις εισαγωγές από την Τουρκία οδήγησαν σε μία «διαφορετική φόρμουλα για τη συνέχιση του εμπορίου με την Τουρκία».

Σύμφωνα λοιπόν με ισραηλινό δημοσίευμα, «οι εισαγωγές από την Τουρκία συνεχίστηκαν και κατευθύνονταν σε τρίτες χώρες όπως η Ελλάδα ή η Κύπρος για αποφυγή τελωνειακού δασμού».

Διαβάστε επίσης:

Αρέσουν στην Αθήνα οι νέοι ισραηλινοί πύραυλοι – Οι Air LORA μπαίνουν στα F-16

Ισραήλ: Πώς οι Ισραηλινοί πήραν με το ζόρι τέσσερις ομήρους σε επιδρομή στη Γάζα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ισραήλ: Απόφαση της Τουρκίας να σταματήσει τις εξαγωγές όμως οι εισαγωγές συνεχίζονται μέσω Ελλάδας και Κύπρου». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ