Αρχική » Διεθνή

Μιλούσε ο Πούτιν. Κοίταξαν την ξανθιά πίσω του και ήταν ξανά εκεί

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε μια πρωτοχρονιάτικη ομιλία και οι στρατιώτες στο φόντο, είχαν όλοι σχεδόν αντικατασταθεί από ηθοποιούς.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πρωτοχρονιά 2023

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν πραγματοποίησε μια πρωτοχρονιάτικη ομιλία στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας. Πίσω του στέκονταν στρατιώτες από αυτή τη μονάδα. Σύντομα αποδείχθηκε ότι σχεδόν όλοι είχαν αντικατασταθεί από ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί του Πούτιν έχουν παίξει στο παρελθόν διάφορους ρόλους, μεταξύ των οποίων «απλοί» πολίτες, ασθενείς νοσοκομείων ή εργάτες εργοστασίων.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει εμφανιστεί πολλές φορές δημόσια μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία . Συναντήθηκε με εργάτες εργοστασίων, με αρρώστους στο νοσοκομείο ή με μητέρες στρατιωτών που στάλθηκαν στο μέτωπο. Οι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν γρήγορα ότι οι Ρώσοι με τους οποίους φωτογραφίζεται ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ηθοποιοί ή υπάλληλοι του Κρεμλίνου.

Η «Νατάσα» ξανά με τον Πούτιν

Στις 31 Δεκεμβρίου, η ομιλία του προέδρου στο αρχηγείο της Νότιας Στρατιωτικής Περιφέρειας εστάλη στα ΜΜΕ. Πίσω από τον Πούτιν βρίσκονται οι στρατιώτες αυτής της μονάδας. Ωστόσο, οι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν γρήγορα ότι ορισμένα άτομα θα είχαν αντικατασταθεί. Συγκεκριμένα, την προσοχή τράβηξε η ξανθιά που ήταν παρούσα με τον πρόεδρο και άλλες φορές.

Η ξανθιά «Νατάσα» εμφανίστηκε πολλές φορές σε φωτογραφίες με τον Πούτιν. Φωτογραφήθηκε για πρώτη φορά το 2017. Με τα χρόνια έπαιξε διάφορους ρόλους. Ήταν, μεταξύ άλλων ψαράς και συμμετέχων στο κάμπινγκ.

Τον Νοέμβριο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν συναντήθηκε με τις μητέρες των στρατιωτών που πολεμούν στο μέτωπο. Γρήγορα αποδείχθηκε ότι μεταξύ των 18 γυναικών με τις οποίες μίλησε ο πρόεδρος, τουλάχιστον μερικές ήταν ψεύτικες. Τα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε με την Όλγα Μπέλτσεβα, βουλευτής της Ενωμένης Ρωσίας, τη Γιούλια Μπελέχοβα, επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής του Πανρωσικού Λαϊκού Μετώπου στην περιοχή της Μόσχας και τη Ολέσια Σιγίνα, η οποία κάνει πατριωτικές ταινίες.

Νωρίτερα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε νοσοκομείο της Μόσχας. Όλα μεταδόθηκαν στη ρωσική τηλεόραση. Ο Πούτιν, φορώντας μια λευκή ποδιά, μιλούσε με τους στρατιώτες. Ένας από τους τραυματίες ήταν επίσης ηθοποιός και οι χρήστες του Διαδικτύου παρατήρησαν αμέσως ότι είχε συναντηθεί στο παρελθόν με τον Πούτιν ως εργάτης σε εργοστάσιο.

Υπάρχουν τα ίδια άτομα στο περιβάλλον του Πούτιν. Υπήρξαν μάλιστα εικασίες ότι ο πρόεδρος δεν ταξιδεύει πουθενά, και ότι όλες οι επισκέψεις κανονίζονται και ηχογραφούνται σε στούντιο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μιλούσε ο Πούτιν. Κοίταξαν την ξανθιά πίσω του και ήταν ξανά εκεί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ