Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Έτσι οι Τούρκοι θα προσπαθούν να βρουν και να μπερδέψουν τα ελληνικά ραντάρ

Το EHPOD μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα τουρκικά F-16.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Έτσι οι Τούρκοι θα προσπαθούν να μπερδέψουν τα ελληνικά ραντάρ

Έτσι οι Τούρκοι θα προσπαθούν να βρουν και να μπερδέψουν τα ελληνικά ραντάρ με το τουρκικό Electronic Warfare Pod (EHPOD) και συστήματα ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ECT).

Το EHPOD μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τα τουρκικά F-16.

«Τα συστήματα ηλεκτρονικών αντιμέτρων (ECT) χρησιμοποιούνται για να μπερδέψουν ή να εξαπατήσουν τα ραντάρ. Μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλο αριθμό δολωμάτων στα ραντάρ του εχθρού, να κρύψουν ή να μετακινήσουν τυχαία πραγματικούς στόχους», γράφει το τουρκικό αμυντικό σάιτ savunmasanayist.com.

Έτσι οι Τούρκοι θα προσπαθούν να μπερδέψουν τα ελληνικά ραντάρ

Τα συστήματα ECT χρησιμοποιούνται έναντι επιθέσεων σε εχθρικά περιβάλλοντα.

Το EHPOD αναπτύσσεται ως σύστημα αυτοπροστασίας που θα περιλαμβάνει υποσυστήματα Radar Warning Receiver (RIA) και ECT και μπορεί να λειτουργήσει μόνο του.

Το υποσύστημα RIA ανιχνεύει τις μεταδόσεις των συστημάτων ραντάρ με πολλαπλές ευρυζωνικές κεραίες τοποθετημένες στο pod. Το υποσύστημα RIA σαρώνει περιοδικά τη ζώνη συχνοτήτων και προσδιορίζει παραμέτρους όπως η συχνότητα, το πλάτος παλμού, η κατεύθυνση και το εύρος επανάληψης παλμών των λαμβανόμενων σημάτων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, οι S-400 είναι απειλή σε αυτούς που «σκέφτονται να ρίξουν ένα αεροπλάνο και να στείλουν αεροπλάνα να επιτεθούν».

Ποια χώρα «απειλεί» σύμφωνα με τους Τούρκους να ρίξει τουρκικό μαχητικό ή να πλήξει υποδομές εντός της Τουρκίας;

Με τις τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο να είναι συνεχείς είναι ξεκάθαρο πως ο Χουλουσί Ακάρ βάζει στο κάδρο την Ελλάδα και τα ελληνικά μαχητικά.

Διαβάστε επίσης:

S-400 Τουρκία: Για την Ελλάδα πήρε τους ρωσικούς πυραύλους η Άγκυρα – Η περίεργη δήλωση Ακάρ

Τουρκία: Ούτε την Πρωτοχρονιά δεν σεβάστηκε – Απίστευτες προκλήσεις στο Αιγαίο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έτσι οι Τούρκοι θα προσπαθούν να βρουν και να μπερδέψουν τα ελληνικά ραντάρ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ