Αρχική » Διεθνή

Ο αιώνας της Τουρκίας, «Τουρκία των Γυναικών» προαναγγέλλει η Εμινέ Ερντογάν

Η σύζυγος του Προέδρου Ερντογάν, Εμινέ Ερντογάν, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Τουρκικός Αιώνας προαναγγέλλει την Τουρκία των Γυναικών!»

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Εμινέ Ερντογάν

Η Πρώτη Κυρία Ερντογάν (Emine Erdogan) μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: “Ο αιώνας της Τουρκίας προαναγγέλλει την Τουρκία των Γυναικών! Με χαρά συναντήσαμε γυναίκες που στόχευαν στην ανάπτυξη της χώρας μας, στην ενίσχυση της δημοκρατίας μας και στη δόξα του έθνους μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί ο Θεός δεν ακουμπά τον Αδάμ στη «Δημιουργία» του Μικελάντζελο;

Η σύζυγος του Προέδρου Ερντογάν, Εμινέ Ερντογάν, μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ο Τουρκικός Αιώνας προαναγγέλλει την Τουρκία των Γυναικών!».  Η κα Ερντογάν χρησιμοποίησε τις ακόλουθες δηλώσεις στη συνέχεια της κοινοποίησής του:

«Ήμασταν πολύ χαρούμενοι που συναντηθήκαμε με γυναίκες που έβαλαν το βλέμμα τους στην ανάπτυξη της χώρας μας, στην ενίσχυση της δημοκρατίας μας και στη δόξα του έθνους μας. Οι γυναίκες που υποστηρίζουν το ταξίδι του AK Party προς τη νίκη με την αποφασιστικότητα, την προσπάθεια και την προσπάθειά τους έχουν αναμφίβολα μια πολύ σημαντική θέση. Όσο οι γυναίκες μας που ξεπερνούν τα σύνορα με την επιτυχία τους παράγουν, η Τουρκία μας θα συνεχίσει να κερδίζει.Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις αδερφές μας που ένωσαν τη μοίρα τους με τη μοίρα του έθνους μας και δεν μας άφησαν μόνους με τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους. Χαίρομαι που σε έχω!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες «βόμβες» Καντέρ κατά του Ερντογάν: «Απειλεί τον Ίλον Μασκ ότι θα κλείσει το Twitter στην Τουρκία αν δεν…»!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο αιώνας της Τουρκίας, «Τουρκία των Γυναικών» προαναγγέλλει η Εμινέ Ερντογάν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ