Αρχική » Διεθνή

Ο Ερντογάν σνομπάρει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ενώ αυτός είναι στην Τουρκία

«Ο Άντονι Μπλίνκεν στοχεύει να κατευνάσει την οργή της Τουρκίας για την αιματοχυσία στη Γάζα».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Ο Ερντογάν σνομπάρει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ενώ αυτός είναι στην Τουρκία

Ο Ερντογάν σνομπάρει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και ταξιδεύει στα βορειοανατολικά της χώρας ενώ ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών είναι στην Τουρκία.

«Ο Μπλίνκεν προσπαθεί να κατευνάσει την οργή της Τουρκίας στην Άγκυρα», έγραψε το Γαλλικό Πρακτορείο ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Χακάν Φιντάν συναντήθηκε την Δευτέρα με τον Αμερικανό ομόλογό του.

«Περιγράφοντας την Άγκυρα ως έναν από τους πιο στρατηγικούς αλλά δύσκολους συμμάχους της Ουάσιγκτον, το Γαλλικό Πρακτορείο έγραψε ότι ο Άντονι Μπλίνκεν στοχεύει να κατευνάσει την οργή της Τουρκίας για την αιματοχυσία στη Γάζα», σημειώνει η τουρκική Milliyet.

Ο Ερντογάν σνομπάρει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ενώ αυτός είναι στην Τουρκία

«Ο Ερντογάν, ο οποίος δεν έχει ραντεβού με τον Μπλίνκεν, σχεδιάζει να ταξιδέψει στο απομακρυσμένο βορειοανατολικό τμήμα της Τουρκίας τη Δευτέρα, σνομπάροντας τον κορυφαίο διπλωμάτη των ΗΠΑ», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ

Ακραία δήλωση Ερντογάν – Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ερντογάν σνομπάρει τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ ενώ αυτός είναι στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ