Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ακραία δήλωση Ερντογάν – Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

Ο Ερντογάν θεωρεί την Τουρκία ως τη μόνη λύση για όσα συμβαίνουν στον πλανήτη

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Ακραία δήλωση Ερντογάν - Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

Στο προσκήνιο βρίσκεται για ακόμη μια φορά βρίσκεται η Τουρκία, με τον πρόεδρο της γειτονικής χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την γειτονική μας χώρα.

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪΜανώλης Κωστίδης, μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν περί Γαλάζιας Πατρίδας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ρόλο της Τουρκίας στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Ακραία δήλωση Ερντογάν – Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως βλέπει τον εαυτό του ότι είναι ο μόνος που θα λύσει το ζήτημα στη Μαύρη Θάλασσα και ότι η χώρα του θα είναι αυτή που θα φέρει την ηρεμία στην περιοχή και την σταθερότητα σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

«Αν θα έρθει ειρήνη στη Μαύρη Θάλασσα, να είστε σίγουροι πως αυτή θα επιτευχθεί με μας. Εμείς θα φροντίσουμε την ασφάλεια και την ηρεμία των αδελφών μας στα σύνορα μας στο Ιράκ και στη Συρία. Στα Βαλκάνια και στον Καύκασο εμείς θα εξασφαλίσουμε να επικρατήσει η εμπιστοσύνη και η ηρεμία Από την βόρεια Αφρική μέχρι και την Νότια Ασία και οπουδήποτε ζουν τα αδέλφια μας και οι φίλοι μας, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περιμένουν και θα αναζητούν οι καρδιές και τα μάτια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο Ερντογάν.

Την ίδια ώρα, ο τούρκος πρόεδρος εξαπέλυσε και νέα επίθεση στο Ισραήλ σε ομιλία του, χαρακτηρίζοντας το «σφαγέα» στη Γάζα που «κλέβει εδάφη» και «σκοτώνει γυναίκες και παιδιά.

Φυσικά, αξίζει να σημειώσουμε πως τα παραπάνω έρχονται να διαδεχθούν, τα όσα είπε πρόσφατα ο Ερντογάν, υποστηρίζοντας πως δεν έχει βλέψεις από άλλες χώρες, υπονοώντας τη χώρα μας, θυμήθηκε τους προγόνους του λέγοντας πως εκείνοι πίστευαν πως θέλει κανείς ειρήνη πρέπει να είναι έτοιμος για πόλεμο!

Δείτε τα όσα είπε ο Μανώλης Κωστίδης:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακραία δήλωση Ερντογάν – Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ