Αρχική » Viral

Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ

Πρόκειται για το μεγαλύτερο υποβρύχιο του Αμερικανικού ναυτικού.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ

Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ το οποίο είναι οπλισμένο με βαλλιστικούς πυραύλους.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο υποβρύχιο του Αμερικανικού ναυτικού ενώ οι ΗΠΑ έστειλαν νωρίτερα στην περιοχή και δυο αεροπλανοφόρα.

Το μήκους 170 μέτρων και πλάτους 13 μέτρων υποβρύχιο κλάσης Οχάιο, έχει βύθισμα 10,8 μέτρα, ταχύτητα 12 κόμβους στην επιφάνεια και 20 κάτω από το νερό, εκτόπισαμα 18.750 τόνους βυθισμένο και μπορεί να επιχειρεί σε μέγιστο βάθος 240 μέτρων, σημειώνει το τουρκικό haberler.com.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε από την Κωνσταντινούπολη ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, μετά τις δηλώσεις του Ερντογάν περί Γαλάζιας Πατρίδας, αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ρόλο της Τουρκίας στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρόεδρος φαίνεται πως βλέπει τον εαυτό του ότι είναι ο μόνος που θα λύσει το ζήτημα στη Μαύρη Θάλασσα και ότι η χώρα του θα είναι αυτή που θα φέρει την ηρεμία στην περιοχή και την σταθερότητα σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ.

«Αν θα έρθει ειρήνη στη Μαύρη Θάλασσα, να είστε σίγουροι πως αυτή θα επιτευχθεί με μας. Εμείς θα φροντίσουμε την ασφάλεια και την ηρεμία των αδελφών μας στα σύνορα μας στο Ιράκ και στη Συρία. Στα Βαλκάνια και στον Καύκασο εμείς θα εξασφαλίσουμε να επικρατήσει η εμπιστοσύνη και η ηρεμία Από την βόρεια Αφρική μέχρι και την Νότια Ασία και οπουδήποτε ζουν τα αδέλφια μας και οι φίλοι μας, εμείς θα είμαστε αυτοί που θα περιμένουν και θα αναζητούν οι καρδιές και τα μάτια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά σε ομιλία του ο Ερντογάν.

Διαβάστε επίσης:

Ακραία δήλωση Ερντογάν – Θεωρεί πως όλοι «κρέμονται» από την Τουρκία!

Αμερικανός αναλυτής: Ούτε F-16 αλλά ούτε και κανένα άλλο όπλο για την Τουρκία – Τι φοβούνται οι ΗΠΑ για την Ανατολική Μεσόγειο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι ΗΠΑ έστειλαν ένα από τα πυρηνικά τους υποβρύχια στις ακτές του Ισραήλ». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ