Αρχική » Διεθνή

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απειλεί τη Δύση: Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία θα καταρρίπτονται

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε πως αν κάποια χώρα – μέλος ενισχύσει την Ουκρανία με F-16, οι ρωσικές δυνάμεις θα τα καταρρίψουν!

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απειλεί τη Δύση: Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία θα καταρρίπτονται

Λίγα 24ωρα μετά τη δήλωση του Βλαντιμίρ Πούτιν πως «όλοι οι δράστες και οι διοργανωτές αυτού του εγκλήματος θα υποστούν δίκαιη και αναπόφευκτη τιμωρία», αυτή τη φορά έστρεψε τα… βέλη του προς τη Δύση.

Ο Ρώσος Πρόεδρος απευθυνόμενος σε πιλότους της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας, τόνισε πως αν η Δύση προσφέρει πολεμικά αεροσκάφη F-16 στην Ουκρανία αυτά θα καταρρίπτονται από τις ρωσικές δυνάμεις.

Να σημειωθεί πως Ουκρανικές δυνάμεις κατέρριψαν 26 από τα 28 επιθετικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη που εκτόξευσε τη νύχτα η Ρωσία, ανακοίνωσε την Πέμπτη (28/3) ο στρατός του Κιέβου.

Η Ρωσία έχει εξαπολύσει τακτικές αεροπορικές επιδρομές σε πληθυσμιακά κέντρα πολύ πίσω από τις γραμμές της διετούς πλήρους κλίμακας εισβολής της στην Ουκρανία.

Διαβάστε επίσης:

Rafale: Έξι επιπλέον γαλλικά μαχητικά για την Ελλάδα και τα Mirage 2000-5 στην Ουκρανία;

Τουρκία: Υπόσχεση Ερντογάν – Τότε θα είναι έτοιμο το KAAN

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Βλαντιμίρ Πούτιν απειλεί τη Δύση: Αν δοθούν F-16 στην Ουκρανία θα καταρρίπτονται». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ