Αρχική » Διεθνή

Πάγωσαν οι Τούρκοι στην Συρία – Γέμισε ο ουρανός με ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα

O «Ερντογάν είναι απίθανο να μπορέσει να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή
Πάγωσαν οι Τούρκοι στην Συρία - Γέμισε ο ουρανός με ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα

Πάγωσαν οι Τούρκοι στην Συρία αφού γέμισε ο ουρανός με ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα με αποτέλεσμα ο Ερντογάν να φοβάται να ξεκινήσει χερσαίες επιχειρήσεις.

Η Ρωσία ανέπτυξε μαζικά πολεμικά, επιθετικά ελικόπτερα στη βόρεια Συρία.

Στα παρουσιαζόμενα βίντεο φαίνεται πως οι Ρώσοι έστειλαν πολύ μεγάλο αριθμό ελικοπτέρων ώστε να αντιμετωπίσουν την πρόθεση της Τουρκίας για χερσαία στρατιωτική επιχείρηση.

«Βίντεο από την αναδιάταξη της ρωσικής αεροπορίας στα βόρεια της επαρχίας του Χαλεπίου στη Συρία με φόντο μια πιθανή τουρκική χερσαία επιχείρηση κατά των Κούρδων », αναφέρεται στο μήνυμα και το βίντεο που επισυνάπτεται σε αυτό.

Πάγωσαν οι Τούρκοι στην Συρία – Γέμισε ο ουρανός με ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα

Επί του παρόντος δεν υπάρχουν επίσημα σχόλια από τους Ρώσους, ωστόσο, γράφει το πρακτορείο avia.pro, «την περασμένη εβδομάδα, στο βόρειο τμήμα της Συρίας, οι ντόπιοι κατέγραψαν υψηλή δραστηριότητα του ρωσικού στρατού. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκαν επίγειες κινήσεις ρωσικών στρατευμάτων, ενώ καταγράφηκαν και πτήσεις μεγάλου αριθμού ελικοπτέρων».

Εάν ρωσικά στρατεύματα είναι παρόντα στη βόρεια Συρία, τότε ο «Ερντογάν είναι απίθανο να μπορέσει να ξεκινήσει στρατιωτική επιχείρηση, η οποία έχει ήδη καθυστερήσει έξι ημέρες από τη στιγμή που ανακοινώθηκε», σημειώνεται.

Διαβάστε επίσης:

Πώς η Ελλάδα αχρηστεύει τα Στενά του Βοσπόρου και κάνει έξαλλη την Τουρκία που χάνει πολλά λεφτά

Ελληνοτουρκικά: Πρόβλεψη για πόλεμο Ελλάδας – Τουρκίας το 2023, από κορυφαίο ξένο Μέσο – Πως το σχολίασαν οι Τούρκοι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάγωσαν οι Τούρκοι στην Συρία – Γέμισε ο ουρανός με ρωσικά επιθετικά ελικόπτερα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ