Αρχική » Διεθνή

Πελόζι: Πάει να ξεκινήσει τον Γ Π.Π.

Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται να προστατεύσει την Πελόζι, η οποία θα πετάξει με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Διονύσης Αντωνέλλος Διεθνή
Πελόζι: Πάει να ξεκινήσει τον Γ Π.Π.

Πελόζι: Πάει να ξεκινήσει τον Γ Π.Π. την Τετάρτη η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τον ταϊβανέζικο Τύπο, την Τετάρτη η Νάνσι Πελόζι θα φτάσει στην Ταϊπέι στις 22.30 τοπική ώρα) όπου αφού διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, το επόμενο πρωί θα επισκεφθεί το Νομοθετικό Συμβούλιο της Ταϊβάν.

Η Νάνσι Πελόζι θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Ταϊβάν Τσάι Ινγκ-Γουέν.

Οι Financial Times σημειώνουν πως η Πελόζι δεν συμπεριέλαβε αρχικά την Ταϊβάν στο επίσημο δρομολόγιό της κατά την επίσκεψή της σε ασιατικές χώρες για λόγους ασφαλείας.

Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται να προστατεύσει την Πελόζι, η οποία θα πετάξει με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Μάλιστα, Κινέζος δημοσιογράφος είχε αναφέρει σε tweet του το οποίο διαγράφηκε στη συνέχεια ότι η Κίνα θα μπορούσε να καταρρίψει το αεροσκάφος της Πελόζι.

Μία τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να ξεκινήσει ακόμα και τον Γ’ Π.Π., αφού οι ΗΠΑ δεν θα άφηναν αναπάντητη μία τέτοια ενέργεια.

Ήδη στην περιοχή πλέουν αμερικανικά πολεμικά πλοία και αεροπλανοφόρο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πελόζι: Πάει να ξεκινήσει τον Γ Π.Π.». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ