Αρχική » Διεθνή

Rafale: Τρέλα – Η Σαουδική Αραβία έτοιμη να παραγγείλει 54 γαλλικά μαχητικά σαν της Ελλάδας

To Ριαντ ζήτησε προσφορά έως τις 10 Νοεμβρίου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Εξοπλιστικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Rafale: Τρέλα - Η Σαουδική Αραβία έτοιμη να παραγγείλει 54 γαλλικά μαχητικά σαν της Ελλάδας

Rafale: Τρέλα – Η Σαουδική Αραβία έτοιμη να τα τινάξει όλα στον αέρα και να παραγγείλει 54 γαλλικά μαχητικά σαν της Ελλάδας.

«Κεραυνός στον ουρανό της Μέσης Ανατολής», γράφει η γαλλική latribune.fr, με το ρεπορτάζ τα θέλει τη Σαουδική Αραβία να ενδιαφέρεται για την αγορά 54 Rafale.

To Ριαντ ζήτησε προσφορά έως τις 10 Νοεμβρίου από τους Γάλλους με τους Σαουδάραβες παραδοσιακά να προμηθεύονται μαχητικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες (Boeing F-15) και από τη Μεγάλη Βρετανία (Tornado και Eurofighter).

Να σημειωθεί ότι η Γερμανία μπλοκάρει την πώληση Eurofighter στη Σαουδική Αραβία, λόγω του πολέμου στην Υεμένη (2015) και τη συνέχεια δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι (2018) αναφέρει η La Tribune.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Rafale: Τρέλα – Η Σαουδική Αραβία έτοιμη να παραγγείλει 54 γαλλικά μαχητικά σαν της Ελλάδας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ