Αρχική » Διεθνή

Ρώσοι: Συνελήφθησαν στα σύνορα με την Ουκρανία οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση

Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν στην περιοχή Μπριάνσκ.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Ρώσοι: Συνελήφθησαν στα σύνορα με την Ουκρανία οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση

Ρώσοι: Συνελήφθησαν στα σύνορα με την Ουκρανία οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση, δήλωσε ο επικεφαλής της FSB Αλεξάντερ Μπόρτνικοφ.

Σύμφωνα με την επίσημη αναφορά στον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, κρατούνται πλέον όλοι οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση στο Crocus.

Την Παρασκευή, τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall στην περιοχή της Μόσχας όταν ομάδα ενόπλων με καμουφλάζ εισέβαλε στο κτίριο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει μια συναυλία της ομάδας Picnic με μια συμφωνική ορχήστρα, σημειώνει το ria.ru.

Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, τέσσερις ύποπτοι συνελήφθησαν στην περιοχή Μπριάνσκ κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία. Πλέον γίνονται ενέργειες για τον εντοπισμό και των συνεργών τους.

Διαβάστε επίσης:

Τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία με δεκάδες νεκρούς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρώσοι: Συνελήφθησαν στα σύνορα με την Ουκρανία οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ