Αρχική » Viral

Επιτέλους έκανε δήλωση ο Μητσοτάκης για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Viral
Επιτέλους έκανε δήλωση ο Μητσοτάκης για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία

Είκοσι πέντε λεπτά πριν τι μία το μεσημέρι του Σαββάτου έγινε η δήλωση συμπαράστασης από τον επίσημο πρωθυπουργικό λογαριασμό στο Twitter για τη πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία το βράδυ της Παρασκευής, με… σπόντα για τον «αυταρχισμό κρατών και ηγετών».

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών. Όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές. Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του», αναφέρεται στο Prime Minister GR.

Διαβάστε επίσης:

Ρώσοι: Συνελήφθησαν στα σύνορα με την Ουκρανία οι συμμετέχοντες στην τρομοκρατική επίθεση

Τρομοκρατική επίθεση στη Ρωσία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιτέλους έκανε δήλωση ο Μητσοτάκης για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Ρωσία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ