Αρχική » Διεθνή

Συγκλονιστικές ιδέες στη ρωσική τηλεόραση. Θέλουν να ρίξουν ατομική βόμβα στις ΗΠΑ;

Μήπως έχουν ξεφύγει; Η ήττα φέρνει γκρίνια και τρελές ιδέες. Οι Ρώσοι απειλούν με πυρηνικά όπλα την Δύση. Μια ατομική βόμβα στην Αλάσκα θα λύσει τα προβλήματά τους.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Η προπαγάνδα του Κρεμλίνου φτάνει στα ύψη των δυνατοτήτων της και ο κύριος εκπρόσωπος της, ο Βλαντιμίρ Σόλοβιεφ, έχει όλο και περισσότερες τρελές ιδέες. Σε πρόσφατη ζωντανή μετάδοση, ο στρατιώτης των μέσων ενημέρωσης του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο συνομιλητής του συζήτησαν αν άξιζε να επιτεθούν στην Αλάσκα με πυρηνικά όπλα.

Η προπαγάνδα του Κρεμλίνου φτάνει στα ύψη των δυνατοτήτων της και ο κύριος εκπρόσωπος της, ο Βλαντιμίρ Σόλοβιεφ, έχει όλο και περισσότερες τρελές ιδέες. Σε πρόσφατη ζωντανή μετάδοση, ο στρατιώτης των μέσων ενημέρωσης του Βλαντιμίρ Πούτιν και ο συνομιλητής του συζήτησαν να επιτεθούν στην Αλάσκα με πυρηνικά όπλα.

Οι Ρώσοι δεν σημειώνουν θεαματικές επιτυχίες στη σύγκρουση με την Ουκρανία και η τριήμερη επιχείρηση των στρατευμάτων του Βλαντιμίρ Πούτιν – τόσο υποτίθεται ότι χρειαζόταν για να υποτάξει το Κίεβο – συνεχίζεται για πάνω από 15 μήνες και το τέλος των μαχών δεν είναι ακόμη ορατό. Οι Ρώσοι κατέλαβαν πρόσφατα το Μπαχμούτ, αλλά με τίμημα τεράστιων απωλειών. Επιπλέον, οι ίδιοι δέχθηκαν επίθεση κοντά στο Μπέλγκοροντ.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι προπαγανδιστές του Κρεμλίνου θρηνούν και παραπονιούνται για τη χώρα τους, τον στρατό και την κατάσταση στον κόσμο, και απειλούν ξανά τη Δύση και την ίδια την Ουκρανία. Αυτό που δεν βλέπουν είναι ότι εβδομάδα με την εβδομάδα τα επιχειρήματά τους γίνονται πιο τρομακτικά και γελοία ταυτόχρονα. Ακριβώς όπως η τελευταία παράσταση του Βλαντιμίρ Σολόβιοφ.3

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρώσοι: Ανώτερο το λογισμικό των Bayraktar από τα ισραηλινά Heron

Ο δημοσιογράφος από τη Μόσχα είναι γνωστός ως πιστός «στρατιώτης του Πούτιν» και δίνει τα πλεονεκτήματά του στη χώρα στον τομέα του πληροφοριακού πολέμου. Στην τελευταία του συνέντευξη, μίλησε με τον στρατηγό Αντρέι Γκουρούλοφ, μέλος της Δούμας και πρώην αξιωματικό του ρωσικού στρατού.

Ο Solovyov παραπονέθηκε ότι οι δυτικές χώρες υποστηρίζουν την Ουκρανία με εξοπλισμό και ότι έχουν όλο και περισσότερα αμυντικά εργαλεία. Επιπλέον, ο στρατός της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει σοβαρές ελλείψεις σε ανθρώπους και εξοπλισμό, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στην αποτελεσματικότητά του στο πεδίο μάχης. Πώς να αντιμετωπίσετε αυτά τα ζητήματα;

Ο Andrei Gurulov βρήκε μια απλή συνταγή , κατά τη γνώμη του πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια ατομική βόμβα.

«Όλα επιτρέπονται σήμερα. Μόνο ένα χτύπημα με τακτικά πυρηνικά όπλα θα παραλύσει την Ουκρανία. Ας μην το φοβόμαστε αυτό. Η Δύση πρώτα θα φωνάξει και μετά θα αλλάξει γνώμη, γιατί θα μας φοβηθεί», εξήγησε ο απόστρατος αξιωματικός.

Κάπως έτσι, υποστήριξε ο Ρώσος στρατηγός, πρέπει να επιτεθούμε στις ΗΠΑ και να δείξουμε ότι η Ρωσία είναι ισχυρή και ότι μπορεί ακόμη και να αντέξει μια τέτοια επίδειξη ισχύος. Ο Gurulow ήταν χαρούμενος που είπε ότι δεν θα είχαν απομείνει πολλά από την πυρηνική επίθεση στην Αλάσκα. Δεν τραύλισε για τα αντίποινα των Αμερικανών και τις συνέπειες μιας τέτοιας ενέργειας. Λοιπόν, δεν ταίριαζε στη θεωρία του.

 


Εν τω μεταξύ, ο Vladimir Solovyov (Βλαντιμίρ Σόλοβιεφ) πρότεινε τη χρήση… κλιματικών όπλων κατά της Ουκρανίας. Οι καλεσμένοι στο στούντιο έμειναν ενθουσιασμένοι και ο παρουσιαστής του πρόσθεσε ότι θα ήθελε πολύ να δει τη χώρα του γείτονά μας «μειωμένη στο επίπεδο των εντόμων και βυθισμένη στο απόλυτο σκοτάδι». Oι Ρώσοι ζουν ακόμα στον δικό τους κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυξάνει τη ρητορική κατά της Ελλάδας ο Ερντογάν, ενόψει του 2ου γύρου, «τουρκική σαλάτα» τα έκανε ο Κιλιτσντάρογλου

Πολλές από τις πληροφορίες που παρέχονται από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και τους εκπροσώπους των αρχών μάλλον δεν είναι αληθινές. Τέτοιες αναφορές μπορεί να αποτελούν μέρος ενός πληροφοριακού πολέμου εκ μέρους της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Συγκλονιστικές ιδέες στη ρωσική τηλεόραση. Θέλουν να ρίξουν ατομική βόμβα στις ΗΠΑ;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ