Αρχική » Διεθνή

Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να οργανώσουν μια "αιματηρή σφαγή" στην Τουρκία κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών», λέει Τούρκος αρθρογράφος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Διεθνή
Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία

Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία, δήλωσε ο Ντόγκου Πέριντσεκ, ηγέτης του Κόμματος της τουρκικής Μητέρας Πατρίδας.

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες σκοπεύουν να οργανώσουν μια “αιματηρή σφαγή” στην Τουρκία κατά τη διάρκεια των γενικών εκλογών, η Ουάσιγκτον θεωρεί την Άγκυρα ως πιόνι, δήλωσε ο Ντόγκου Πέριντσεκ.

«Πριν από λίγο καιρό, το περιοδικό Foreign Policy, ένα ημιεπίσημο όργανο του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ, κυκλοφόρησε με τίτλο: “Θα γίνει λουτρό αίματος στην Τουρκία κατά τη διάρκεια αυτών των εκλογών”», αναφέρεται.

Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία

«Στο Stern, ένα από τα πιο πολυδιαβασμένα περιοδικά στη Γερμανία ο πρόεδρος Ερντογάν κατηγορήθηκε ως “εμπρηστής”, σημείωνει ο Τούρκος αρθρογράφος στο aydinlik.com.tr.

«Το σενάριο είναι προφανές, το σχέδιο είναι προφανές, η πλοκή είναι προφανής, ποιος πατάει το κουμπί είναι προφανές», τονίζεται.

«Και ως έθνος ως σύνολο, πρέπει να πάρουμε κοινή στάση απέναντι σε αυτές τις στοχευμένες από τις ΗΠΑ συνωμοσίες», αναφέρθηκε, σημειώνει το ria.ru.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Σοκ στην Τουρκία από το βεληνεκές των METEOR που «ανακοίνωσε» η Ελλάδα

Σε ένδειξη σεβασμού ο Μίλτος Τεντόγλου ήθελε μόνο αθλητικές ερωτήσεις κατά την άφιξή του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ