Αρχική » Διεθνή

Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS

Ο αμερικανικός στρατός αναμένεται να έχει σύντομα στις υπηρεσίες του ένα νέο σύστημα αεράμυνας

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS

Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας Indirect Fire Protection Capability (IFPC) Increment 2 που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS.

Ο αμερικανικός στρατός αναμένεται να έχει σύντομα στις υπηρεσίες του ένα νέο σύστημα αεράμυνας σχεδιασμένο κατά πυραύλων κρουζ, drones και μικρών στόχων που συχνά είναι δύσκολο να αναχαιτιστούν.

Το σύστημα Indirect Fire Protection Capability (IFPC) Increment 2, μπορεί να συγκριθεί με τα Iron Dome και NASAMS και κατασκευάζεται από τον όμιλο Leidos Dynetics στην Αλαμπάμα.

Η Διευθύντρια Προγράμματος της Leidos, Ελίζαμπεθ Ρόμπερτσον, ανέφερε ότι η ανάγκη για μια αποτελεσματική πολυεπίπεδη άμυνα τόσο για στρατιωτικούς όσο και για πολιτικούς πόρους είναι εμφανής τώρα στην Ουκρανία.

Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS

Σύμφωνα με τον Σκοτ Μπόρτσερς, επικεφαλής μηχανικό της εταιρείας στο πρόγραμμα, ο αμερικανικός στρατός «σχεδιάζει να αναπτύξει τέσσερις εκτοξευτές Enduring Shield ανά διμοιρία» για τη δημιουργία προστατευόμενων περιοχών 360 μοιρών.

«Το Enduring Shield είναι ένα φορητό σύστημα χαμηλού κόστους που μπορεί να εμπλέξει πολλούς στόχους ταυτόχρονα σε επίπεδο διμοιρίας», είπε.

«Είναι απλό στη λειτουργία του, συμπεριλαμβανομένων περιβαλλόντων που δεν διαθέτουν GPS, αναφέρεται σε δελτίο τύπου της εταιρείας.

Διαβάστε επίσης:

Το πήρε απόφαση η Τουρκία και εγκαταλείπει τα F-16;

Τούρκοι: Οι ΗΠΑ θέλουν να οργανώσουν μια «αιματηρή σφαγή» στην Τουρκία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έρχεται το φθηνό αμερικάνικο σύστημα αεράμυνας που συγκρίνεται με Iron Dome και NASAMS». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ