Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Δένδιας: Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης που… εξαφανίστηκε και το Istanbul

Ακόμα και ο Μάικ Πομπέο το είχε ονομάσει σε ανάρτησή του στο Twitter ως «Ecumenical Patriarchate of Constantinople».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Δένδιας: Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης που.... εξαφανίστηκε και το Istanbul σε ανάρτησή του ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Δένδιας: Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης που…. εξαφανίστηκε και το Istanbul σε ανάρτησή του ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Ο Νίκος Δένδιας βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη για την Κυριακή της Ορθοδοξίας και την επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών, καθώς και για τα θύματα σεισμών σε Τουρκία και Συρία.

O Νίκος Δένδιας δεν ανέφερε το Πατριαρχείο ως Οικουμενικό Πατριαρχείο Kωνσταντινούπολης, όπως και αναφέρεται πάντα για ιστορικούς λόγους αλλά ως Οικουμενικό Πατριαρχείο (Ecumenical Patriarchate)

Να σημειωθεί πως ακόμα και ο πρώην Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο, όταν είχε πάει στο Πατριαρχείο το είχε ονομάσει σε ανάρτησή του στο Twitter ως «Ecumenical Patriarchate of Constantinople».

Δένδιας: Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης που… εξαφανίστηκε και το Istanbul

Μάλιστα ακόμα και για την Κωνσταντινούπολη αντί για Constantinople στο hashtag χρησιμοποιήθηκε και η λέξη Istanbul, όπως λένε την Πόλη οι Τούρκοι.

Φυσικά οι Τούρκοι εκμεταλλεύτηκαν και γεγονός και το έκαναν θέμα γκρινιάζοντας.

Δένδιας: Φοβήθηκε να αναφέρει το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης σε ανάρτησή του ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών.

Διαβάστε επίσης:

Το πήρε απόφαση η Τουρκία και εγκαταλείπει τα F-16;

Κάμπιες: Οι τρίχες με τοξίνες σαν καμάκια που πετούν στον άνθρωπο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δένδιας: Το Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης που… εξαφανίστηκε και το Istanbul». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ