Αρχική » Διεθνή

Τουρκία: Τα έβαλε με τη Μοσάντ ο Ερντογάν – Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα λέει

Σχετικά με την είδηση ​​ότι η Μοσάντ ετοιμάζεται να δολοφονήσει τους ηγέτες της Χαμάς σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή
Τουρκία: Τα έβαλε με τη Μοσάντ ο Ερντογάν - Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα λέει

Τουρκία: Τα έβαλε με τη Μοσάντ ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων κατά το αεροπορικό ταξίδι της επιστροφής του από το Κατάρ.

Σχετικά με την είδηση ​​ότι η Μοσάντ ετοιμάζεται να δολοφονήσει τους ηγέτες της Χαμάς σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκίας, ο Ερντογάν είπε:

«Καταρχάς, αυτοί που έκαναν αυτές τις ειδήσεις δεν ξέρουν την Τουρκία. Δεν ξέρουν τους Τούρκους. Δεν μας ξέρουν Εάν καταφύγουν σε ένα τέτοιο λάθος, θα πρέπει να το γνωρίζουν πως θα πληρώσουν ένα πολύ, πολύ βαρύ τίμημα για αυτό».

Τουρκία: Τα έβαλε με τη Μοσάντ ο Ερντογάν – Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα λέει

«Όσοι έκαναν τα βήματα για να περικυκλώσουν τη Γάζα από αέρα, θάλασσα και ξηρά, νόμιζαν ότι θα είχαν αποτελέσματα μέσα σε μια εβδομάδα. Τι έγινε; Την πήραν; Δεν την πήραν. Αν τολμήσουν να κάνουν ένα τέτοιο βήμα κατά της Τουρκίας και των Τούρκων, θα καταδικαστούν να πληρώσουν το τίμημα, να μην μπορέσουν να σταθούν ποτέ ξανά. Όσοι επιχειρούν κάτι τέτοιο θα πρέπει να θυμούνται ότι οι συνέπειες μπορεί να είναι εξαιρετικά σοβαρές. Δεν υπάρχει κανένας στον κόσμο που να μην γνωρίζει την πρόοδο που έχει σημειώσει η Τουρκία τόσο στον τομέα των πληροφοριών όσο και στον τομέα της ασφάλειας. Επιπλέον, δεν είμαστε ένα κράτος που ιδρύθηκε χθες. Κανείς δεν πρέπει να το ξεχάσει ούτε αυτό», συμπλήρωσε.

Ο διευθυντής της ισραηλινής υπηρεσίας πληροφοριών Shin-Bet (Shabak) Ronen Bar δήλωσε σε εκπομπή που μεταδόθηκε στην ισραηλινή κρατική τηλεόραση ότι «είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν τους ηγέτες της Χαμάς σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ, της Τουρκίας και του Λιβάνου, ακόμη κι αν χρειαστούν χρόνια».

Διαβάστε επίσης:

Φοβούνται οι Τούρκοι πως ούτε Rafale και ούτε Gripen μπορούν να πάρουν ακόμα και αν θέλουν οι Γάλλοι και οι Σουηδοί

Rafale: Σοκάρουν τα στοιχεία που δίνουν οι Γάλλοι – Μέχρι πότε είναι φουλ οι παραγγελίες – Γιατί αυτό επηρεάζει την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Τα έβαλε με τη Μοσάντ ο Ερντογάν – Θα πληρώσουν βαρύ τίμημα λέει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ