Αρχική » Διεθνή

Τούρκος καθηγητής: Γιατί πιστεύει πως η Τουρκία θα διαλυθεί την επόμενη μέρα και τι πρέπει να κάνει

«Είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερις πλευρές», σημείωσε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Γεωστρατηγική Διεθνή
Τούρκος καθηγητής: Γιατί πιστεύει πως η Τουρκία θα διαλυθεί την επόμενη μέρα και τι πρέπει να κάνει

Τούρκος καθηγητής: Γιατί πιστεύει πως η Τουρκία θα διαλυθεί από μέρα σε μέρα και τι πρέπει να κάνει για να το αποτρέψει.

«Αν δεν έχουμε ισχυρό στρατό στην Τουρκία σήμερα, η Αρμενία είναι έτοιμη, η Ρωσία είναι έτοιμη, η Ελλάδα είναι έτοιμη. Ακόμα και η Συρία δεν έχει παραιτηθεί από το Χατάι», τόνισε ο Τούρκος καθηγητής Χαλίλ Ιναλτσίκ.

«Είμαστε περικυκλωμένοι από τέσσερις πλευρές. Εάν δεν έχουμε ισχυρό στρατό, η Τουρκία θα διαλυθεί την επόμενη μέρα. Ένας ισχυρός στρατός είναι ζωτική ανάγκη για την Τουρκία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκοι: Γεμίζουν με αμερικανικά άρματα από την Σλοβακία την Ελλάδα οι ΗΠΑ

Black Hawk: Έρχονται κανονικά τα 35 ελικόπτερα από τις ΗΠΑ – Έβαλε την υπογραφή της η Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούρκος καθηγητής: Γιατί πιστεύει πως η Τουρκία θα διαλυθεί την επόμενη μέρα και τι πρέπει να κάνει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ