Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Άδειασε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής βιομηχανίας τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ για το τoυρκικό μαχητικό – Παιχνίδια με τα Bayraktar;

«Ο Tεμέλ Κοτίλ είπε ότι θα το πετάξουμε το 2023. Είμαι λίγο πιο προσεκτικός», σημείωσε.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Άδειασε ο πρόεδρος της Τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ για τα τoυρκικό μαχητικό

Άδειασε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής βιομηχανίας τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ για τα τoυρκικό μαχητικό, με φόντο την πρωτη πτήση του.

«Κάθε αεροπλάνο έχει μια έξοδο υπόστεγο, ένα τρέξιμο πρώτα στον διάδρομο και μετά μια πτήση. Σε αυτό το στάδιο έχει φτάσει και το Εθνικό Αεροσκάφος Μάχης (MMU)», σημείωσε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής βιομηχανίας, Ισμαήλ Ντεμίρ, κατά την διάρκεια δηλώσεών του.

Σύμφωνα με τον Τούρκο αξιωματούχο (σ.σ. ο οποίος είναι σε πλήρη συνεννόηση με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερνογάν) θα «γίνουν δοκιμές εδάφους», καθώς όπως είπε ο «κινητήρας έχει ξεκινήσει».

«Το MMU είναι ένα πολύ έξυπνο, εξελιγμένο αεροσκάφος με ηλεκτρονικά συστήματα. Το ελάττωμά του είναι πως… πρέπει να περάσει δοκιμές», ανέφερε.

Άδειασε ο πρόεδρος της Τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ για τα τoυρκικό μαχητικό

«Η πρώτη πτήση του MMU είναι περίεργη. Ο Tεμέλ Κοτίλ είπε ότι θα το πετάξουμε το 2023. Είμαι λίγο πιο προσεκτικός. Είναι πολύ πιθανό να επεκταθεί έως το 2024», υπογράμμισε.

«Φυσικά θα πάμε πολύ γρήγορα. Προτιμούμε να ευχαριστούμε πετώντας νωρίτερα από το αναμενόμενο παρά να το αναστατώνουμε καθυστερώντας το», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί πως η TUSAŞ παράγει το MMU ενώ η τουρκική Baykar, του γαμπρού του Τούρκο προέδρου (σ.σ. έχει παντρευτεί την μικρή του κόρη) Σελτζούκ Μπαϊρακτάρ, παράγει τα τουρκικά Bayraktar.

Διαβάστε επίσης:

Συνεχίζει να τροφοδοτεί το χάος ο Ερντογάν – «Πρέπει να δείξουμε άξιοι διάδοχοι του Μπαρμπαρόσα»

Αινιγματική δήλωση Ακάρ: «Περιμένετε, θα έρθει εκείνη η ώρα» – Την Ελλάδα εννοούσε;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδειασε ο πρόεδρος της τουρκικής Αμυντικής βιομηχανίας τον Γενικό Διευθυντή της TUSAŞ για το τoυρκικό μαχητικό – Παιχνίδια με τα Bayraktar;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ