Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αυτό θέλουν να πετύχουν Τουρκία και Ερντογάν με τα F-16

Ξεκάθαρο το σχέδιο της Τουρκίας για τα F-16

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Ελληνοτουρκικά
Αυτό θέλουν να πετύχουν Τουρκία και Ερντογάν με τα F-16

Η υπόθεση των F-16 συνεχίζει να καίει την Τουρκία και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η συμφωνία με τις ΗΠΑ για την αγορά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα επικοινωνούν τα μέσα της γειτονικής χώρας, ο τούρκος πρόεδρος έχει ένα ξεκάθαρο σχέδιο προκειμένου να κλείσει… τη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Χακάν Φιντάν έσπευσε να συναντήσει τον Αμερικανό ομόλογο του Άντονι Μπλίνκεν, όμως η ημέρα που πραγματοποιήθηκε η συνάντηση, ίσως σημαίνει πολλά περισσότερο.

Αυτό γιατί, συνέβη  λίγες ώρες μετά τις ανακοινώσεις του Εισαγγελέα της Νέας Υόρκης, εναντίον του Δημοκρατικού γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ και της συζύγου του.

Ο Μενέντεζ άλλωστε θεωρείται από την Τουρκία, το μεγαλύτερο εμπόδιο και ο άνθρωπος που δυσκολεύει τα σχέδια τους για την απόκτηση των F-16.

Έτσι, ο Φιντάν που πρόσφατα προκάλεσε για ακόμη μια φορά την Ελλάδα, έσπευσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό θέλουν να πετύχουν Τουρκία και Ερντογάν με τα F-16». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ