Αρχική » Διεθνή

Η Τουρκία και τα ΗΑΕ θα συνεργαστούν στον τομέα για καθαρή ενέργεια και υδρογόνο

Σε επαφές βρίσκονται Τουρκία και ΗΑΕ στον τομέα της καθαρής ενέργειας και του υδρογόνου.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Διεθνή
Τουρκία και τα ΗΑΕ βρίσκονται σε επαφή για θέματα καθαρής ενέργειας και υδρογόνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Said Sani al-Zahiri

Τουρκία και ΗΑΕ βρίσκονται σε επαφή για θέματα καθαρής ενέργειας και υδρογόνου, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Said Sani al-Zahiri, Πρέσβης των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Άγκυρα.

Όπως αναφέρει η Cumhuriyet, στο πλαίσιο της 16ης Έκθεσης Ενέργειας ΕΤΕ που πραγματοποιήθηκε στη νότια επαρχία Γκαζιαντέπ, ο ίδιος ανέφερε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα στο πλαίσιο της περιοδείας των χωρών του Κόλπου και οι δύο χώρες υπέγραψαν Μνημόνιο Κατανόησης στον τομέα των φυσικών πόρων.

«Ορισμένα έργα βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη μεταξύ της Τουρκίας και των ΗΑΕ. Θεωρούμε επίσης την τεχνογνωσία μας στον ενεργειακό τομέα αρκετά καλή και είμαστε έτοιμοι να τη μοιραστούμε με την Τουρκία. Είμαστε ιδιαίτερα σε επαφή για θέματα καθαρής ενέργειας και υδρογόνου.

Θέλουμε να δούμε τις ενεργειακές επενδύσεις των δύο χωρών ως μια ιστορία επιτυχίας στο εγγύς μέλλον. Όλες οι πιθανότητες συνεργασίας που θα ωφελήσουν και τις δύο χώρες αξιολογούνται προσεκτικά. Με την ευκαιρία αυτής της εκδήλωσης, καλούμε Τούρκους επενδυτές να επενδύσουν στα ΗΑΕ. Ταυτόχρονα, καλούμε τους επενδυτές στα ΗΑΕ να επενδύσουν στην Τουρκία», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Γιατί χρειάζεται δορυφόρους για τα Bayraktar και το κόλπο με τον Έλον Μασκ που θέλει να κάνει ο Ερντογάν

Σάββας Καλεντερίδης: Έχουμε εγκαταλείψει την Κύπρο – Στήριξη μόνο στα λόγια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η Τουρκία και τα ΗΑΕ θα συνεργαστούν στον τομέα για καθαρή ενέργεια και υδρογόνο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ