Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αλεξέι Ομπρατσόφ – τουρκολόγος: Δεν θα αλλάξει εξωτερική πολιτική η Τουρκία – Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις δεν επλήγησαν από τον σεισμό

Τι λένε οι Ρώσοι για την αλλαγή στην εξωτερική πολιτική της Τουρκίας.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά Διεθνή Viral
Αλεξέι Ομπρατσόφ - τουρκολόγος: Δεν θα αλλάξει εξωτερική πολιτική η Τουρκία

Αλεξέι Ομπρατσόφ – τουρκολόγος: Δεν θα αλλάξει εξωτερική πολιτική η Τουρκία αφού αυτοί που παίρνουν αποφάσεις ζουν σε περιοχές που δεν επλήγησαν από τον σεισμό.

Σταθερή θα μείνει η Τουρκία στην εξωτερική της πολιτική, υποστηρίζει ο Αλεξέι Ομπρατσόφ, τουρκολόγος και αναπληρωτής καθηγητής στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης.

Σύμφωνα με τον Ομπρατσόφ είναι δυνατό να «βελτιωθεί η εικόνα και να βελτιωθούν οι διακρατικές σχέσεις μόνο δουλεύοντας για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Αλεξέι Ομπρατσόφ – τουρκολόγος: Δεν θα αλλάξει εξωτερική πολιτική η Τουρκία

«Οι άνθρωποι στα ερείπια ευχαριστούν τους ξένους διασώστες, αλλά αυτή είναι η προσωπική τους γνώμη. Για όσους δεν επηρεάστηκαν άμεσα από την τραγωδία, όπως οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι οι οποίοι ζουν σε σπίτια διαφορετικής ποιότητας σε πιο προστατευμένες περιοχές — απλώς ο σεισμός είναι ανωτέρα βία», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον ιστορικό και πολιτικό επιστήμονα Μεχμέτ Εμίν Ιγκντάλ Ντουρά, οι ζημιές από τον σεισμό είναι τουλάχιστον 50-60 δισεκατομμύρια δολάρια. Το Bloomberg κάνει λόγο 84 δισεκατομμύρια – περίπου το δέκα τοις εκατό του ΑΕΠ. Επιπλέον, το 2022, οι τουρκικές εξαγωγές αποδείχθηκαν 110 δισεκατομμύρια λιγότερες από τις εισαγωγές.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός στην Τουρκία: Χάντρες για το κακό μάτι βρήκαν στο σκυρόδεμα κτιρίων

Σεισμός στην Τουρκία: Αυτός είναι ο Τούρκος εργολάβος του θανάτου – Όλα του τα κτίρια έπεσαν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξέι Ομπρατσόφ – τουρκολόγος: Δεν θα αλλάξει εξωτερική πολιτική η Τουρκία – Αυτοί που παίρνουν αποφάσεις δεν επλήγησαν από τον σεισμό». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ