Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα;

Σύμφωνα με ειδικούς, «το πλοίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα πολλά κρίσιμα τεστ» που πρέπει να γίνουν.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα;

Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα για τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την Τουρκία;

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι το Anadolu θα αγκυροβολήσει σύντομα στη Σμύρνη όμως σύμφωνα με ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας, το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο, θα παραμείνει για λίγο ακόμα στην Κωνσταντινούπολη πριν κατευθυνθεί στη Σμύρνη.

Αυτό γιατί, σύμφωνα με ορισμένους ειδικούς, «το πλοίο δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα πολλά κρίσιμα τεστ» που πρέπει να γίνουν.

Μάλιστα, «για να μπορέσει η κυβέρνηση Ερντογάν να κάνει σόου πριν από τις εκλογές, το πλοίο έχει ενεργοποιηθεί πριν από το τέλος των δοκιμών αποδοχής, κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα», αναφέρει το Nordic Monitor.

Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα;

Την ίδια ώρα, το πλοίο, που περιγράφεται από τους Τούρκους ως μίνι αερπολανοφόρο, σημειώνεται πως «στην πραγματικότητα είναι ένα αμφίβιο επιθετικό πλοίο πολλαπλών χρήσεων» που έχει «γίνει το τελευταίο προϊόν βιτρίνας στην προεκλογική του προπαγάνδα» του Τούρκου προέδρου.

«Μία από τις προεκλογικές στρατηγικές του Ερντογάν είναι να δείξει στους ψηφοφόρους ότι η Τουρκία γίνεται ισχυρότερη προωθώντας εγχώρια προϊόντα αμυντικής βιομηχανίας», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικά F-16: Αναγκαίο για το ΝΑΤΟ να πάρουν οι Τούρκοι το κιτ εκσυγχρονισμού Link-16 – Ο μεγάλος κίνδυνος

Πανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ