Αρχική » Εξοπλιστικά

Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία

Η Ελλάδα διαθέτει 350 Leopard 2 τα οποία είναι από τα καλύτερα Leopard 2 στην Ευρώπη.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία

Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία και ενώ είναι από τα καλύτερα άρματα της Ευρώπης.

Πέντε Leopard 2 ετοιμάζεται να στείλει η Ελλάδα στην Ουκρανία, σύμφωνα με το Forbes, το οποίο επικαλείται έγγραφα που διέρρευσαν στο Διαδίκτυο μια αμερικανική Εθνική Φρουρά.

Η Ελλάδα διαθέτει 350 Leopard 2 τα οποία είναι από τα καλύτερα Leopard 2 στην Ευρώπη και εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, έχοντας την δυνατότητα να καταστρέψουν τους στόχους τους με ακρίβεια και σε μεγάλες αποστάσεις.

Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία

Πάντως τόσο ο Έλληνας πρωθυπουργός όσο και ο Έλληνας υπουργός Άμυνας έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα δοθεί κανένα ελληνικό άρμα στην Ουκρανία, καθώς είναι απαραίτητα για την ελληνική άμυνα.

Επίσης να σημειωθεί πως η Ελλάδα (και η Τουρκία) είναι η μεγαλύτερη δύναμη του ΝΑΤΟ σε αριθμό τεθωρακισμένων.

Την ίδια ώρα, οι ΗΠΑ επιθυμούν να πάρει η Τουρκία το κιτ εκσυγχρονισμού Link-16 για τα τουρκικά F-16 καθώς χωρίς αυτό υπάρχει κίνδυνος να συμβεί ατύχημα στις ασκήσεις του ΝΑΤΟ.

Όταν οι Αμερικανοί κάνουν αναφορά στο κιτ εκσυγχρονισμού Link-16 δεν εννοούν την αναβάθμιση των τουρκικών F-16 σε επίπεδο Viper. Αυτό είναι άλλο πρόγραμμα στο οποίο κάποια… στιγμή θα μπουν και οι Τούρκοι όμως ίσως αυτό συμβεί όταν η Ελλάδα παίρνει τα πρώτα F-35.
Διαβάστε επίσης:

Αnadolu: Θα περάσει τα κρίσιμα τεστ το τουρκικό μίνι αεροπλανοφόρο ή θα είναι το φιάσκο του αιώνα;

Πανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Leopard: Πιέσεις να στείλει η Ελλάδα τα 2A6HELs στην Ουκρανία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ