Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Πανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!

Για ακόμα μία φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βάζει… φωτιά σε όσους αναρωτιούνται για το τι συμβαίνει με την υγεία του.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Πανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!

Πανικός κυριάρχησε στην Τουρκία, όταν ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε live συνέντευξη έδωσε διαθεσία με αποτέλεσμα να διακοπή η ροή στο τηλεοπτικό δίκτυο KANAL 7.

Η σκηνή ήταν πραγματικά σοκαριστική όπως αναφέρει ο απεσταλμένος του ΣΚΑΪ, Μανώλης Κωστίδης, αφού ακούστηκαν φωνές που έλεγαν: «Ω Θεέ μου», πριν πέσουν διαφημίσεις.

Ο Τούρκος πρόεδρος μετά από περίπου 10 λεπτά, εμφανίστηκε και πάλι στους δέκτες, ζήτησε συγγνώμη για τα όσα έγιναν, ωστόσο μετά από λίγα λεπτά, η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

Τουρκία: Οι λόγοι της αδιαθεσίας!

Ο ίδιος ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θέλησε να δικαιολογήσει τα όσα έγιναν, ρίχνοντας τις… ευθύνες στον σκληρό προεκλογικό αγώνα που κάνει.

«Xθες και σήμερα είχαμε έντονη προεκλογική εκστρατεία. Λόγω αυτής της εκστρατείας φαίνεται πως έχω κρυολογήσει σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως σκέφτηκα να ακυρώσω το αποψινό μου πρόγραμμα, αλλά αναρωτήθηκα μήπως αυτό παρεξηγηθεί.

Είπα όμως το υποσχεθήκαμε και θα πάμε. Η αλήθεια είναι πως στην έντονη εργασία μας αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις. Απολογούμαι σε εσάς και στους τηλεθεατές μας», ήταν τα λόγια του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανικός στην Τουρκία με Ερντογάν – Ξαφνική αδιαθεσία σε ζωντανή μετάδοση και διακοπή της συνέντευξης του!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ