Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Bayraktar: Ετοιμάζουν γρήγορα το KIZILELMA οι Τούρκοι – Που θα τα βάλουν και το τουρκικο σχέδιο για κορεσμό στην ελληνική αεράμυνα

Το Bayraktar KIZILELMA θα διαθέτει τη δυνατότητα προσγείωσης και απογείωσης σε πλοία μικρού διαδρόμου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Bayraktar: Ετοιμάζουν γρήγορα το KIZILELMA οι Τούρκοι - Που θα τα βάλουν και το τουρκικο σχέδιο για κορεσμό στην ελληνική αεράμυνα

Bayraktar: Ετοιμάζουν γρήγορα το KIZILELMA οι Τούρκοι, το οποίο ετοιμάζεται για την δεύτερη πτήση του.

Οι Τούρκοι στηρίζουν πολλά στο Bayraktar KIZILELMA το οποίο υποστηρίοζουν οτι θα φέρει «επανάσταση στο πεδίο της μάχης με την ικανότητα προσγείωσης και απογείωσης, ειδικά για πλοία με σύντομους διαδρόμους».

Το Bayraktar KIZILELMA θα διαθέτει τη δυνατότητα προσγείωσης και απογείωσης σε πλοία μικρού διαδρόμου, όπως το πλοίο TCG Anadolu, το οποίο έχει κατασκευάσει η Τουρκία και διεξάγει επί του παρόντος δοκιμές.

Bayraktar: Ετοιμάζουν γρήγορα το KIZILELMA οι Τούρκοι

Μάλιστα οι Τούρκοι υποστηρίζουν πως αυτή τη δυνατότητα θα δώσει στα KIZILELMA και το Anadolu την δυνατότητα να αναλάβουν «στρατηγικό ρόλο στην προστασία της Γαλάζιας Πατρίδας».

Με λίγα λόγια, οι Τούρκοι θέλουν να βάλουν όσο πιο γρήγορα μπορούν τα KIZILELMA επάνω στο μίνι τουρκικό αεροπλανοφόρο για να προκαλέσουν πονοκέφαλο στην Ελλάδα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Tην ίδια ώρα, ότι υπάρχει περισσότερο πετρέλαιο και φυσικό αέριο υπάρχει στην Ελλάδα από την Αλάσκα και τον Κόλπο του Μεξικού και τον Αραβικό Κόλπο, υποστηρίζει ο ομότιμος καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.

Διαβάστε επίσης:

Τούρκος Ναύαρχος: Τρέλα να πάρουμε βρετανικές φρεγάτες Type 23 που ήθελε η Ελλάδα – Καλύτερες οι ολλανδικές λέει

ΗΠΑ: Νέο «χαστούκι» στην Τουρκία – Εκτός του προγράμματος των F-35!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Bayraktar: Ετοιμάζουν γρήγορα το KIZILELMA οι Τούρκοι – Που θα τα βάλουν και το τουρκικο σχέδιο για κορεσμό στην ελληνική αεράμυνα». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ