Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Χαμός με τους υπερηχητικούς πυραύλους Brahmos που θέλει η Ελλάδα – Ενοχλημένοι οι Τούρκοι!

Η Τουρκία για ακόμα μία φορά ασχολείται με την Ελλάδα και το οπλοστάσιο που διαθέτει, αλλά και πώς θέλει να το βελτιώσει.

Στέλιος Ανδρικάκης Featured Ελληνοτουρκικά
Χαμός με τους υπερηχητικούς πυραύλους Brahmos που θέλει η Ελλάδας – Ενοχλημένοι οι Τούρκοι!

Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να αναβαθμίσει κατά πολύ το οπλοστάσιο της, έχοντας πλέον βάλει στο… μάτι, τους υπερηχητικούς πυραύλους Brahmos.

Πρόκειται για ένα τρομερό υπερόπλο το οποίο έχει εμβέλεια που αγγίζει τα 290 χιλιόμετρα ενώ μπορεί να πιάσει και ταχύτητες που φτάνουν τα 3.5 Mach.

Οι Brahmos έχουν τη δυνατότητα να εκτοξεύονται από διάφορες πλατφόρμες (υποβρύχια, πλοία επιφανείας, μαχητικά αεροσκάφη), ενώ έχει και stealth ιδιότητες που προκαλούν… πονοκέφαλο.

Γι’ αυτό άλλωστε και η Τουρκία δε θέλει με τίποτα να δει την Ελλάδα να τους αποκτά μετά από συνεργασία με την Ινδία.

Πρόσφατα λοιπόν βγήκε ένα animation που έφτιαξα Ινδοί, στο οποίο απεικονίζει την Ελλάδα να έχει στο οπλοστάσιό της υπερηχητικούς πυραύλους Brahmos και με αυτούς να βυθίζει τουρκική κορβέτα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Αυτό φυσικά δεν άρεσε καθόλου στη γειτονική χώρα, αφού σφοδρά ενοχλημένος εμφανίστηκε ο Τούρκος υποναύαρχος Cihat Yayci.

Σίγουρα η Ελλάδα με αυτές τις τακτικές στέλνει ξεκάθαρο μήνυμα ότι δε φοβάται κανέναν και είναι έτοιμη για όλα αν χρειαστεί.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χαμός με τους υπερηχητικούς πυραύλους Brahmos που θέλει η Ελλάδα – Ενοχλημένοι οι Τούρκοι!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του.

ΣΧΟΛΙΑ