Αρχική » Εξοπλιστικά

Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι φοβούνται να πάρει η Ελλάδα τους πυραύλους BrahMos – Το μήνυμα των Ινδών με το τουρκικό πολεμικό πλοίο

Οι Τούρκοι το λένε ξεκάθαρα ότι δεν... θέλουν να τους πάρει η Ελλάδα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι φοβούνται να πάρει η Ελλάδα τους πυραύλους BrahMos -

Οι Τούρκοι το λένε ξεκάθαρα ότι δεν… θέλουν να πάρει η Ελλάδα τους πυραύλους BrahMos, την ώρα που το μήνυμα των Ινδών στην Άγκυρα με το βυθισμένο τουρκικό πολεμικό πλοίο στη Γαλάζια Πατρίδα είναι… ξεκάθαρο.

Τα ινδικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν animation στο οποίο τουρκικό πολεμικό πλοίο που έπλεε στη Μεσόγειο χτυπήθηκε από τον πύραυλο BrahMos που εκτοξεύτηκε από την Ελλάδα.

«Απειλώντας ανοιχτά την Τουρκία, η Ινδία ανακοίνωσε στις ειδήσεις ότι θα προμήθευε στην Ελλάδα υπερηχητικούς πυραύλους κρουζ BrahMos για να αντιμετωπίσει τα σχέδια της Τουρκίας στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος», σημειώνει το τουρκικό trhaber.com.

Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι φοβούνται να πάρει η Ελλάδα τους πυραύλους BrahMos

Ποιος είναι όμως ο λόγος που οι Τούρκοι δεν θέλουν να… ακούσουν για τους BrahMos;

Ένας βασικός λόγος είναι η εμβέλεια των πυραύλων αυτών, που φτάνει τα 300 χλμ και τους οποίους πριν λίγο καιρό η Ινδία εξήγαγε στις Φιλιππίνες

Ο κύριος λόγος όμως είναι ότι οι πύραυλοι αυτοί μπορούν να εκτοξευτούν από υποβρύχια, πλοία, αεροσκάφη ή εξέδρες ξηράς και έχουν 3 φορές την ταχύτητα του ήχου (3 Μαχ), δηλαδή δίνουν ελάχιστο χρόνο απόκρισης στα ραντάρ των πλοίων του τουρκικού πολεμικού ναυτικού.

hindi from Doğaç Gezer on Vimeo.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Γιατί οι Τούρκοι φοβούνται να πάρει η Ελλάδα τους πυραύλους BrahMos – Το μήνυμα των Ινδών με το τουρκικό πολεμικό πλοίο». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ