Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ – Είδαν από τι γλύτωσαν

Η Τουρκία συμμετέχει εκτός των άλλων δυνάμεων της με το τουρκικό υποβρύχιο TCG PREVEZE και την φρεγάτα TCG Barbaros.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ καθώς είδαν από τι γλύτωσαν πριν από μερικά καλοκαίρια όταν οι δύο χώρες είχαν φτάσει λίγο πριν το θερμό επεισόδιο.

Από την Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν στην Συμμαχική Άσκηση «DYNAMIC MANTA 2023», που διεξάγεται στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σικελίας.

Η συγκεκριμένη διεξάγεται υπό το ΝΑΤΟ με έμφαση στον ανθυποβρυχιακό πόλεμο και τον πόλεμο επιφανείας.

Οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις συμμετέχουν σε αυτήν με την φρεγάτα (Φ/Γ) ΨΑΡΑ, το υποβρύχιο (Υ/Β) ΠΙΠΙΝΟΣ, ομάδα Ανορθόδοξου Πολέμου (ΟΑΠ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών (ΔΥΚ), καθώς και με έναν επιτελή από την νεότευκτη Διοίκηση Ειδικού Πολέμου (ΔΕΠ) του ΓΕΕΘΑ ως Special Operation Command and Control Element (SOCCE) επί της Φ/Γ ΨΑΡΑ, για τον συντονισμό και έλεγχο των αντικειμένων Ειδικών Επιχειρήσεων (SOF Playbook).

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ

Πέραν των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, συμμετέχουν δυνάμεις από την Γαλλία, την Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία, τον Καναδά και την Τουρκία, καθώς και η SNMG 2 στο σύνολό της.

Η Τουρκία συμμετέχει εκτός των άλλων δυνάμεων της με το τουρκικό υποβρύχιο TCG PREVEZE και την φρεγάτα TCG Barbaros.

Λογικό είναι μαθαίνουμε οι Τούρκοι να… έχουν το βλέμμα στραμμένο στις ελληνικές δυνάμεις, οι οποίες και κλέβουν την παράσταση.

Ειδικά το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος δίνει ρέστα και οι Τούρκοι είδαν από τι γλύτωσαν. Πάντως και στην άσκηση το… ψάχνουν.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Το παράδοξο με την τιμή του φυσικού αερίου – Η απίστευτη πτώση και γιατί θα συνεχιστεί έως και το καλοκαίρι

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ – Είδαν από τι γλύτωσαν». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ