Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η αναβολή μπορεί να οφείλεται σε «κάποιο σφάλμα στο έργο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό - Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό, η οποία είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί στις 18 Μαρτίου από την Τουρκική Αεροδιαστημική Βιομηχανία (TUSAŞ).

Η τελετή για το τουρκικό Εθνικό Αεροσκάφος Μάχης (MMU), αναβλήθηκε λόγω του δολοφονικού σεισμού στην Τουρκία ενώ αναμένεται «να πραγματοποιηθεί τις επόμενες εβδομάδες», σημειώνει το savunmasanayist.com.

Στην τελετή απομάκρυνσης του αεροπλάνου από το εργοστάσιο στις 18 Μαρτίου (Roll Out) θα ενεργοποιούνταν και οι κινητήρες του τουρκικού μαχητικού.

Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;

Πάντως δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως η αναβολή μπορεί να οφείλεται σε «κάποιο σφάλμα στο έργο».

Επί του παρόντος, το έργο MMU συνεχίζεται όπως έχει προγραμματιστεί με στόχος η πρώτη πτήση να πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους.

Την ίδια ώρα, με τα… πολλά και με τα λίγα το ταξίδι της πρέσβειρας της Λιθουανίας στην Ελλάδα, Λίνα Σκερστοναΐτε, στην έδρα της INTRACOM DEFENSE στο Κορωπί δεν άργησε να ανοίξει την κουβέντα για τον λόγο της επίσκεψής της.

Επίσημα, όπως ενημερώνει και με την ανακοίνωσή της η INTRACOM DEFENSE, η Λίνα Σκερστοναΐτε έλαβε πληροφορίες για το Σύστημα Επικοινωνίας & Πληροφοριών WiSPR, το οποίο βρίσκεται σε υπηρεσία σε διάφορα στρατιωτικά οχήματα των λιθουανικών Ενόπλων Δυνάμεων ενώ η IDE έχει δημιουργήσει «ένα πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο κέντρο υποστήριξης στη Λιθουανία, επιτρέποντας την πλήρη συντήρηση του συστήματος και την ικανότητα παραγωγής τοπικών υποσυστημάτων».

Η απόφαση της Λιθουανίας να ερευνήσει την αγορά drone και UAV παγκοσμίως ανοίγει παράθυρο για την συζήτηση γύρω από το ελληνικό Lotus, το οποίο κατασκευάζει η INTRACOM DEFENSE.

Διαβάστε επίσης:

Lotus: Οι Λιθουανοί ερωτεύτηκαν το ελληνικό στελθ drone;

Survivor All Star trailer 3/3: Χαμός με Μπάρτζη και Ελευθερίου – Είναι κάθε βράδυ με τον Μάριο! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τουρκία: Ακυρώθηκε η τελετή για το τουρκικό εθνικό μαχητικό – Ξαφνικό πρόβλημα με το αεροπλάνο;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ