Αρχική » Viral

ISIS: Επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να αυξηθεί δραστικά η εγκληματικότητα στους δρόμους – Ποιος το υποστηρίζει

«Πρόσφατα, 400 στελέχη του ISIS με ευρωπαϊκή υπηκοότητα, επιλέχθηκαν να επιστρέψουν στην Ευρώπη σε μυστική αποστολή»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Διεθνή Viral
ISIS: Επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να αυξηθεί δραστικά η εγκληματικότητα στους δρόμους - Ποιος το υποστηρίζει

ISIS: Επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να αυξηθεί δραστικά η εγκληματικότητα στους δρόμους, με το σχέδιο να υλοποιείται από το 2019.

«Πρόσφατα, 400 στελέχη του ISIS με ευρωπαϊκή υπηκοότητα, επιλέχθηκαν να επιστρέψουν στην Ευρώπη σε μυστική αποστολή», σημειώνει το GFATF ή αλλιώς Global War Against Terrorism Funding.

Σύμφωνα με το GFATF, γράφει το ισραηλινό newsrael.com, η «επιχείρηση ξεκίνησε πριν από τρεισήμισι χρόνια (μέσα 2019) με στόχο να επιστρέψουν στην Ευρώπη χωρίς τα πραγματικά τους έγγραφα και να οδηγήσουν νέους πυρήνες τρομοκρατίας στην ήπειρο».

ISIS: Επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να αυξηθεί δραστικά η εγκληματικότητα στους δρόμους – Ποιος το υποστηρίζει

Τα 400 στελέχη του ISIS που στάλθηκαν στην Ευρώπη (σ.σ. μέσω Τουρκίας;) «επιλέχθηκαν λόγω της πίστης τους στο ISIS, της ηγεσίας, των επιτευγμάτων στο πεδίο της μάχης και των ριζοσπαστικών προοπτικών».

«Οι υποδομές και οι πόροι του ISIS βασίζονται σε εγκληματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε εκτός από την επικείμενη απειλή τρομοκρατικών επιθέσεων, μπορούμε να περιμένουμε μια βαθιά άνοδο της εγκληματικής δραστηριότητας στους δρόμους της Ευρώπης», σημειώνεται.

«Τα τελευταία χρόνια, οι γνωστοί αριθμοί είναι ότι κατά μέσο όρο 5.000 άτομα με ευρωπαϊκή υπηκοότητα εντάχθηκαν στο ISIS. Από τις πληροφορίες που λάβαμε, που ενημερώθηκαν δύο μήνες πριν, στα 6.300 είναι τα επιβεβαιωμένα άτομα με ευρωπαϊκή υπηκοότητα που εντάχθηκαν στο ISIS την τελευταία δεκαετία», σημειώνει το GFATF.

Διαβάστε επίσης:

Χάζεψαν με το ελληνικό υποβρύχιο Πιπίνος οι Τούρκοι σε άσκηση του ΝΑΤΟ – Είδαν από τι γλύτωσαν

Τουρκία: Γέμισαν κάμπιες τα πάντα – Απόκοσμες εικόνες – Φοβούνται να βγάλουν τα παιδιά τους

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ISIS: Επιστρέφει στην Ευρώπη με σκοπό να αυξηθεί δραστικά η εγκληματικότητα στους δρόμους – Ποιος το υποστηρίζει». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ