Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα – Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία

Να σημειωθεί πως η χρήση του προγράμματος μέσω διαδικτύου, αυτόματα «αποκλύει» την Τουρκία από την χρήση αυτού του προγράμματος, αφού το τουρκικό δίκτυο 5G έχει στηθεί από την κινεζική Huawei.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ελληνοτουρκικά
Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα - Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία

Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα και δουλεύει μέσω διαδικτύου.

«Η Ουκρανία ενεργοποίησε ένα υπερσύγχρονο σύστημα λογισμικού που έλαβε από τη Δύση, το οποίο τη βοήθησε να ανακτήσει τον έλεγχο της πόλης Χερσώνα», σημειώνει το ισραηλινό newsrael.com.

Σύμφωνα με τους Ισραηλινούς, αυτό το σύστημα λογισμικού «μπορεί να διαμορφώσει τους πολέμους του μέλλοντος».

Δυτικοί στρατιωτικοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν ότι το λογισμικό παραδόθηκε στο Κίεβο πριν από τρεις μήνες και πρόκειται νέο όπλο «πολύ σημαντικό και πολύτιμο στο πεδίο της μάχης».

Πρόκειται για ένα «έξυπνο πρόγραμμα ή σύστημα πληροφοριών μέσω Διαδικτύου, για την παρακολούθηση ρωσικών κινήσεων, γνωστό ως «Delta».

Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε του Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα – Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία

Το πακέτο λογισμικού «Delta» χρησιμοποιήθηκε με «κρίσιμη» αποτελεσματικότητα.

«Το σύστημα τέθηκε σε βέλτιστη λειτουργία κατά την ουκρανική προέλαση προς την πόλη Χερσώνα», αναφέρουν οι Ισραηλινοί, το οποίο πιθανότητα «να διαμορφώσει μελλοντικούς πολέμους».

Να σημειωθεί πως η χρήση του προγράμματος μέσω διαδικτύου, αυτόματα «αποκλύει» την Τουρκία από την χρήση αυτού του προγράμματος, αφού το τουρκικό δίκτυο 5G έχει στηθεί από την κινεζική Huawei.

Λέγεται μάλιστα πως ο βασικότερος λόγος της αποβολής της Τουρκίας από το πρόγραμμα των αμερικανικών F-35 ήταν αυτός. Αφού το σύστημα 5G της Τουρκίας ουσιαστικά ελέγχεται από την Κίνα, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος διαρροής κρίσιμων πληροφορίων για τα αμερικανικά μαχητικά στην Κίνα.

Διαβάστε επίσης:

Νέο ΣΟΚ από Μενέντεζ: Όσο είμαι γερουσιαστής οι Τουρκία δεν θα πάρει F-16 – Πιθανός κίνδυνος η Τουρκία για την Ελλάδα

Ρώσοι: Τα OSA δεν λειτουργούν καλά με στοχους drone (Bayraktar) και πυραύλους κρουζ (TYFUN) – Τρύπια τα ρωσικά συστήματα στα νησιά;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Delta: Το μυστικο λογισμικό που βοήθησε τους Ουκρανούς να πάρουν πίσω την Χερσώνα – Γιατί μπορεί να διαλύσει και την Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ