Αρχική »

Drone: Τρέχει να προλάβει την Ελλάδα η Τουρκία με το τουρκικό Αρχύτας

Το τουρκικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα κάθετης απογείωσης αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση φέτος.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Drone: Τρέχει να προλάβει την Ελλάδα η Τουρκία με το τουρκικό Αρχύτας

Drone: Τρέχει να προλάβει την Ελλάδα η Τουρκία με το τουρκικό Αρχύτας που θέλει να βγάλει στην παραγωγή πριν από την Αθήνα.

Στο μέτωπο των εντυπώσεων θέλει να πρωταγωνιστήσει η Τουρκία, με την Άγκυρα να προσπαθεί να προλάβει την Αθήνα και να παράξει εκείνη πρώτη του τουρκικό Aρχύτας.

Το τουρκικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Vertical Take-off (DIHA) θα παράγεται από την Baykar, με τη μαζική παραγωγή του, σύμφωνα με τους Τούρκους, να ξεκινά στο τέλος του έτους.

Τα DİHA αναμένεται να προσφέρουν μία «νέα εποχή για το τουρκικό πυροβολικό», σημείωσε ο Τούρκος ερευνητής, Καντίρ Ντογκάν.

Drone: Τρέχει να προλάβει την Ελλάδα η Τουρκία με το τουρκικό Αρχύτας

Το τουρκικό μη επανδρωμένο εναέριο όχημα κάθετης απογείωσης αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του πτήση φέτος ενώ δεν χρειάζεται διάδρομο κατά την απογείωση και προσγείωσή του.

Τα DİHA θα μπορούν να απογειωθούν από μονάδες πυροβολικού ή ακόμα και τουρκικά πλοία και θα έχουν επιχειρησιακό υψόμετρο 9.000 ποδιών καθώς και εμβέλεια επικοινωνίας 150 χιλιομέτρων. Το μέγιστο υψόμετρο που θα μπορούν να πετάξουν θα είναι τα 15.000 πόδια.

Είναι χαρακτηριστική η ομοιότητα του τουρκικού drone με το ελληνικό Αρχύτας, το οποίο η Αθήνα έχει περιβάλει με πέπλο μυστηρίου.

Διαβάστε επίσης:

Ρεζίλι έγιναν οι Τούρκοι – Παρουσίασαν ηλεκτρικό αμάξι ως τουρκικό ήταν όμως ΟΛΟ κλεμμένο από αλλού – Η απάτη

Ελληνοτουρκικά: «Κλάψα» από τον Τσαβούσογλου στις ΗΠΑ για την Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Drone: Τρέχει να προλάβει την Ελλάδα η Τουρκία με το τουρκικό Αρχύτας». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ