Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: 27 ZAHA για απόβαση στα νησιά έχουν οι Τούρκοι ενώ μιλούν για αποστρατικοποίηση

«Τα παραδοθέντα τουρκικά ZAHA μπορούν να σκαρφαλώσουν σε κλίση 60%.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: 27 ZAHA για απόβαση στα νησιά έχουν οι Τούρκοι ενώ μιλούν για αποστρατικοποίηση

Ελληνοτουρκικά: 27 ZAHA για απόβαση ακόμα και στα ελληνικά νησιά παρέλαβαν οι Τούρκοι την ώρα που ζητούν την αποστρατικοποίηση τους.

Σύμφωνα με τους Τουρκους το ZAHA «είναι το πιο σύγχρονο αμφίβιο επιθετικό όχημα στον κόσμο» ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι παραδόσεις του στις τουρκικές Ναυτικές Δυνάμεις.

«Τα παραδοθέντα τουρκικά ZAHA μπορούν να σκαρφαλώσουν σε κλίση 60% και να διασχίσουν μια τάφρο 2 μέτρων. Έχοντας τη δυνατότητα κίνησης στο νερό, τα ZAHA διαθέτουν πολλά χαρακτηριστικά όπως κλιματισμό, αυτόματη κατάσβεση πυρκαγιάς, βαλλιστική προστασία, προστασία από νάρκες και παραγωγή καπνού», σημειώνει το star.com.tr.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Οι ελληνοτουρκικές σχέσεις μετά τις εκλογές: Διπλωματική επίθεση σε όλα τα μέτωπα ετοιμάζει ο Ερντογάν

Τουρκία – Εκλογές: Νέα δημοσκόπηση αλλάζει τα δεδομένα για Ερντογάν και Κιλιντσντάρογλου ενόψει του 2ου γύρου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: 27 ZAHA για απόβαση στα νησιά έχουν οι Τούρκοι ενώ μιλούν για αποστρατικοποίηση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ