Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Πρόκληση από τουρκικά αλιευτικά, σήκωσαν σημαία κοντά στις ακτές των Κυθήρων!

Παραβίαση των ελληνικών χωρικών υδάτων για μία ακόμη φορά από τους Τούρκους ψαράδες.

Αλέξανδρος Κωτάκης Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Νέα απίστευτη πρόκληση από πλευράς Τουρκίας, καθώς τουρκικά αλιευτικά σήκωσαν σημαία κοντά στις ακτές των Κυθήρων!

Ελληνοτουρκικά: Τι κι αν έχουν εκλογές στην Τουρκία, οι προκλήσεις από τους γείτονες δεν λείπουν. Σε ρεπορτάζ που μετέδωσε το κανάλι OPEN TV. Τουρκικά αλιευτικά σήκωσαν σημαία κοντά στις ακτές στα Κύθηρα!

Όπως καταγγέλλει και μάλιστα παραθέτοντας φωτογραφικό υλικό ο Γιώργος Κοντολέων, πρόεδρος του αλιευτικού συλλόγου Κυθήρων, τουρκικά αλιευτικά περνούν πολύ κοντά από τις ακτές.

«Περνάνε από εδώ τα αλιευτικά. Το κακό είναι οτι περνάνε πολύ κοντά στην στεριά. Δηλαδή αν εμείς περνάγαμε από την Τουρκία τόσο κοντά σίγουρα θα μας είχανε βυθίσει. Δεν ξέρω γιατί τους αφήνουνε. Εμάς δεν θα μας αφήνανε πάντως να περάσουμε τόσο κοντά. Και ούτε θα πηγαίναμε δηλαδή. Εμείς δεν μαλώνουμε επειδή είμαστε νότια και δεν είναι κοντά οι Τούρκοι και ευτυχώς δεν έχουμε αυτή τη φασαρία. Απλά από εδώ περνάνε, αλλά περνάνε πολύ κοντά από τη στεριά. Πάντα υπάρχει ένας φόβος. Γιατί περνάνε».

Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο Ναύαρχος εν αποστρατεία κ. Σπανός για να εξηγήσει ότι πρόκειται για παραβατική συμπεριφορά από πλευράς Τούρκων καθώς αυτή η μεγάλη μηχανότρατα ανοικτής θαλάσσης, κινήθηκε εντός ελληνικών χωρικών υδάτων.

Ελληνοτουρκικά: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ με την παραβατική συμπεριφορά των τούρκων ψαράδων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Πρόκληση από τουρκικά αλιευτικά, σήκωσαν σημαία κοντά στις ακτές των Κυθήρων!». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες.

ΣΧΟΛΙΑ