Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο – Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;

Μία ιδιαίτερη κατάσταση έχει διαπιστωθεί πως έχει δημιουργηθεί στον Έβρο και το Αιγαίο.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο - Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;

Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο μεταφέροντας δυνάμεις – Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;

Μία ιδιαίτερη κατάσταση έχει διαπιστωθεί πως έχει δημιουργηθεί στον Έβρο και το Αιγαίο, όπου οι Τούρκοι έχουν στην κυριολεξία αδειάσει τις συγκεκριμένες περιοχές από στρατεύματα.

Ο λόγος της συγκεκριμένης τουρκικής κίνησης, κρίνεται πως είναι η μεταφορά των συγκεκριμένων δυνάμεων στη Συρία.

Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο ε.α. Λάζαρο Καμπουρίδη, για να μπορέσει η Τουρκία να αντιπαρέλθει στις ανάγκες των στρατιωτικών της επιχειρήσεων στο Ιράκ και κυρίως στη Συρία, «μαζεύει τους καλύτερους σχηματισμούς και από την Θράκη και από το Αιγαίο και τους χρησιμοποιεί εκεί (σ.σ. Συρία).

Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο

«Η κύρια δύναμη που έχει επενδύσει (σ.σ. η Τουρκία) είναι οι ειδικές δυνάμεις. Όταν κλειθεί να πολεμήσει με έναν έτοιμο, τακτικό στρατό, θα έχει προβλήματα), ανέφερε ο Λάζαρος Καμπουρίδης στον Λάμπρο Καλαρρύτη και το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

«Οι δυνάμεις που έχει μεταφέρει (σ.σ. η Τουρκία) και από την Θράκη και από το μέτωπο του Αιγαίου χρησιμοποιούνται μόνο για κατοχή εδάφους», συμπλήρωσε.

Οι τουρκικές δυνάμεις που πήγαν στην Συρία είναι οι ταξίαρχοι του Έβρου και οι ειδικές δυνάμεις της Στρατιάς του Αιγαίου και χρησιμοποιούνται στη Συρία για λόγους κατοχής εδάφους, ανέφερε ο κ. Καμπουρίδης.

https://youtu.be/F3neCSF6myE

Διαβάστε επίσης:

Οι ΗΠΑ έδωσαν στην Ελλάδα τα κλειδιά της Ανατολικής Μεσογείου;

Ελληνοτουρκικά: Νέες απειλές Ακάρ κατά της Ελλάδας – «Οι πύραυλοι S-400 είναι έτοιμοι για εκτόξευση, αν χρειαστεί»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eλληνοτουρκικά: Αδειασαν από στρατό οι Τούρκοι τον Έβρο και το Αιγαίο – Τι συνέβη και άδειασαν τα τουρκικά στρατόπεδα;». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ