Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι Τούρκοι

Σύμφωνα με μαγνητικές ανωμαλίες που καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου οι Τούρκοι έστειλαν τον πύραυλο TYFUN, o τουρκικός βαλλιστικος πύραυλος έπεσε τελείως εκτός στόχου.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος - Ντενεκές - Ψέματα οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος, με τους Τούρκους να καταφεύγουν για άλλη μία φορά σε ψέματα, αναφορικά με τα επιτεύγματά τους στα τουρκικά όπλα.

Ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος εκτοξεύτηκε την προηγούμενη εβδομάδα, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως χτύπησε επιτυχώς τον στόχο του σε απόσταση 561 χλμ.

Όμως, σύμφωνα με μαγνητικές ανωμαλίες που καταγράφηκαν στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας, όπου οι Τούρκοι έστειλαν τον πύραυλο TYFUN, o τουρκικός βαλλιστικος πύραυλος έπεσε στα 557,68 χλμ.

Με λίγα λόγια ο πύραυλος έπεσε 3,32 χλμ. μακριά από τον στόχο του.

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι Τούρκοι

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος - Ντενεκές - Ψέματα οι Τούρκοι

Προσοχή, δεν μιλάμε για 100 με 150 μέτρα, που θα έλεγε κανείς πως είναι μία απόσταση ικανή ώστε ο πύραυλος να προκαλέσει βλάβη στον στόχο του. Μιλάμε για πάνω από τρία χλμ. απόκλιση. Δηλαδή ο τουρκικός πύραυλος έχασε τελείως τον στόχο του.

Συνεχίζουν τα ψέματα οι Τούρκοι για… εσωτερική κατανάλωση.

Για την ιστορία πάντως οι ελληνικοί SCALP βρίσκουν με ακρίβεια τους στόχους τους.

Ο άνθρωπος που το… έψαξε και βρήκε το ψέμα των Τούρκων είναι Αμερικανός ερευνητής και αναλυτής από το πανεπιστήμιο της Αριζόνα.

Διαβάστε επίσης:

1940: 1ο θαύμα Αγίου Παΐσίου ως στρατιώτης – Διήγηση

Ελληνοτουρκικά: Απειλούν ξανά με τον Tayfun οι Τούρκοι – Έβγαλαν χάρτη που στοχεύει την Ελλάδα!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι Τούρκοι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ