Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Πώς οι Βρετανοί επιβεβαίωσαν τους Έλληνες ότι θα διαλύσουν τα Bayraktar αν χρειαστεί

Η Ελλάδα ακολουθεί ένα συγκεκριμένο αμυντικό δόγμα.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Πώς οι Βρετανοί επιβεβαίωσαν τους Έλληνες ότι θα διαλύσουν τα Bayraktar αν χρειαστεί

Ελληνοτουρκικά: Πώς οι Βρετανοί επιβεβαίωσαν τους Έλληνες και το αμυντικό δόγμα της Ελλάδας ότι θα διαλύσουν τα Bayraktar αν χρειαστεί.

Η Ελλάδα ακολουθεί ένα συγκεκριμένο αμυντικό δόγμα, το οποίο και ΔΕΝ περιλαμβάνει επιθετικα drone – UAV τύπου Bayraktar.

H Eλλάδα δεν θα μείνει εκτός της νέας μορφής πολέμου που περιλαμβάνει και drone όμως δεν θα ακολουθήσει την Τουρκία στο πεδίο της παραγωγής εκατοντάδων drone – UAV.

H Aθήνα θα αγοράσει έως 20 μεγάλα UAV με δυνατότητες επιτήρησης για δεκάδες ώρες και μεγάλη αυτονομία ενώ κάποια από αυτά θα είναι και βαριά οπλισμένα. Έως εκεί.

Ο λόγος είναι πως στο Πεντάγωνο έχει επικρατήσει η άποψη ότι αν χρειαστεί είναι δυνατό να… εξαφανιστούν τα τουρκικά Bayraktar από τον αέρα του Αιγαίου, του Έβρου και της Ανατολικής Μεσογείου.

Πώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά με την υπεροχή της Ελλάδας στον αέρα.

Ελληνοτουρκικά: Πώς οι Βρετανοί επιβεβαίωσαν τους Έλληνες ότι θα διαλύσουν τα Bayraktar αν χρειαστεί

F-16 Viper, Rafale αλλά και τα Texan (τα 20 από τα οποία ειναι ήδη οπλισμένα), υπάρχει η βεβαιότητα ότι μπορούν να διαλύσουν κάθε απόπειρα τουρκικών drone και UAV.

Ειδικά με την προσθήκαν των ελληνικών Belharra, των νέων κορβετών (oι πληροφορίες του geostratigika λένε πως ακόμα προηγούνεται οι γαλλικές Gowind) και της ισραηλινής αντι – drone ασπίδας στο Αιγαίο και τον Έβρο, θα ακυρωθεί κάθε σχέδιο της Τουρκίας για πλήγματα με Bayraktar.

Στο ελληνικό Πεντάγωνο νιώθουν επιβεβαιωμένοι από την άσκηση της βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας (RAF) όπου σε παρόμοιο σενάριο επίθεσης με drone τα βρετανικά μαχητικά κατέρριψαν εύκολα, συνολικά 53 drone.

Tα βρετανικά μαχητικά προετοιμάστηκαν για σενάριο εμπμλοκής με την Ρωσία, η οποία χρησιμοποιεί ιρανικά αλλά και ρωσικά drone.

Mάλιστα οι Βρετανοί δεν αστόχησαν σε καμία από τις βολές τους κατά των «εχθρικών» drone.

Διαβάστε επίσης:

Ελληνοτουρκικά: Αλλού για αλλού έπεσε ο τουρκικός βαλλιστικός πύραυλος – Ντενεκές – Ψέματα οι Τούρκοι

Τούρκοι: Έλληνες θα χάσετε τον ύπνο σας με αυτό που έρχεται – Τι εννοούν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Πώς οι Βρετανοί επιβεβαίωσαν τους Έλληνες ότι θα διαλύσουν τα Bayraktar αν χρειαστεί». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ