Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Κωνσταντίνο Φλώρο οι Τούρκοι – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση

«Νέα πρόκληση στα τουρκικά σύνορα» βλέπουν οι Τούρκοι από τον «Επιτελάρχη της Ελλάδας Κωνσταντίνο Φλωρο».

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Κωνσταντίνο Φλώρο οι Τούρκοι - Παρακολουθούν κάθε του κίνηση

Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Έλληνα Αρχηγό ΓΕΕΘΑ οι Τούρκοι καθώς παρακολουθούν κάθε του κίνηση με προσοχή.

«Νέα πρόκληση στα τουρκικά σύνορα» βλέπουν οι Τούρκοι από τον «Επιτελάρχη της Ελλάδας Κωνσταντίνο Φλωρο».

Η τουρκική Hurriyet κάνει λόγο για μία «σκανδαλώδη κίνηση» που «ήρθε από την Αθήνα» η οποία όπως λένε οι Τούρκοι το τελευταίο διάστημα «έχει αυξήσει την ένταση σε Αιγαίο και Μεσόγειο».

«Δηλώσεις που θα ανέβαζαν την ένταση έκανε ο Έλληνας Επιτελάρχης Κωνσταντίνος Φλώρος που έκανε επιθεωρήσεις στα τουρκικά σύνορα», τονίζεται στο τουρκικό δημοσίευμα.

Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Κωνσταντίνο Φλώρο οι Τούρκοι – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος, «μοιράστηκε τις φωτογραφίες που τράβηξε στη Συνοριακή Πύλη Κήπων, που βρίσκεται απέναντι από τη Συνοριακή Πύλη İpsala στον ποταμό Έβρο μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας στη Θράκη, στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», λένε οι Τούρκοι.

Μάλιστα στο τουρκικό δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στις δηλώσεις του Έλληνα Αρχηγού ΓΕΕΘΑ.

«Η πρώτη μας στάση είναι η γέφυρα των Κήπων. Το προσωπικό του σταθμού επιτήρησης εκτελεί τα καθήκοντά του με αφοσίωση. Καλή χρονιά με υγεία και δύναμη. Ο Έβρος δεν έπεσε, δεν θα πέσει», έγραψε ο Κωνστανίνος Φλώρος, μία δήλωση που αναπαράγουν και τα τουρκικά ΜΜΕ.

«Ο Φλώρος είχε επισκεφθεί πρόσφατα κάποια νησιά του Αιγαίου και της Ανατολικής Μεσογείου. Ο Έλληνας Αρχηγός ΓΕΣ επιθεώρησε τα στρατεύματα στα μη στρατιωτικά νησιά», γράφει η Hurriyet.

Διαβάστε επίσης:

Λαβρόφ: Η Ελλάδα δεν μπορεί να στείλει τους S-300 στην Ουκρανία – Χρειάζεται ρωσική άδεια

Ελληνοτουρκικά: «Χαστούκι» από τις ΗΠΑ στην Τουρκία για τον Τσαβούσογλου – Τι απαντούν για τις απειλές πολέμου!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Δεν σταματούν να ασχολούνται με τον Κωνσταντίνο Φλώρο οι Τούρκοι – Παρακολουθούν κάθε του κίνηση». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ