Αρχική » Viral

Πώς ο Χίτλερ κατέστρεψε την Ευρώπη … Ελληνικά κανάλια στο YouTube

Στο YouTube υπάρχουν ομως διάφορα ελληνικά κανάλια που κάνουν την διαφορά. Υπάρχουν νέα παιδιά που θέλουν να προσφέρουν γνώση.

Βαγγέλης Λάσκαρης Featured Viral
Επιστήμονες στο YouTube

Το YouTube φιλοξενεί κάθε είδους βίντεο και φυσικά ο καθένας μπορεί να ανεβάσει ότι θέλει. Υπάρχουν ομως διάφορα ελληνικά κανάλια που κάνουν την διαφορά. Υπάρχουν νέα παιδιά που θέλουν να προσφέρουν γνώση. Παρακάτω σας παραθέτουμε μερικά που πρέπει να μπουν στα αγαπημένα σας.

Είναι κανάλια, που έχουν δημιουργήσει παιδιά. Συγχωρέστε τους μερικά λάθη, αλλά προσπαθουν να δώσουν γνώση κι ουσία. Πάμε μαζί να δούμε μερικά από αυτά.

* ο τίτλος του άρθρου αναφέρεται στο πρώτο βίντεο που φιλοξενούμε!

history SIDE

Ασχολείται με ιστορικά άρθρα. Το κανάλι βρίσκεται στον σύνδεσμο εδώ. Παρακάτω δείτε ένα δείγμα της δουλειάς που κάνει.

Αστρόνιο

Ίσως το πιο γνωστό κανάλι που ασχολείται με την Αστοφυσική. Ο Παύλος Καστανάς κάνει καταπληκτική δουλειά. Ο σύνδεσμος εδώ. Δείτε ένα χαρακτηριστικό βίντεο με τον μεγάλο Έλληνα επιστήμονα, Δημήτρη Νανόπουλο.

The Mad Scientist

Επιστημονική γνώση, τεκμήρια κι αποδείξεις σε κάθε πρόταση. Εντυπωσιασμένοι από τον «Τρελό Επιστήμονα». Το κανάλι εδώ.

The Skeptic Theory

Ο τίτλος τα λέει όλα. Λάτρεψα το επεισόδιο για το πολιτικό ψέμα και θα το δείτε παρακάτω. Αξίζει να κάνετε like και να στηρίξετε το κανάλι που θα το βρείτε εδώ.

Δείτε ακόμα τα κανάλια

Ψάξτε το YouTube, υπάρχουν πολλά κανάλια που αξίζουν προσοχής. Συγγνωμη για τις προσπάθειες των παιδιών που δεν έχουμε δώσει link, αλλά σύντομα θα δημοσιεύσουμε την δουλειά τους.

Τέλος, υπάρχει κι ένα κανάλι διαφορετικό, ένα κανάλι που διαβάζει CreepyPasta, ιστορίες τρόμου από τον Creepy Argus. Περιμένουμε όλοι μια νέα ιστορία του. Δοκιμάστε την τύχη σας εδώ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πώς ο Χίτλερ κατέστρεψε την Ευρώπη … Ελληνικά κανάλια στο YouTube». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Συντάκτης στο GeoStratigika.gr

ΣΧΟΛΙΑ