Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι – Γιατί ψάχνουν για αλάτι

Ο νέος τόπος εργασιών «σχεδιάζεται να είναι στη Μεσόγειο»

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι - Γιατί ψάχνουν για αλάτι

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι, οι οποίοι δηλώνουν σίγουροι ότι θα βρουν πολύ φυσικό αέριο.

Ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν, Γενικός Διευθυντής της Turkish Petroleum Corporation, ανέφερε σστο Turkey Energy Summit, δήλωσε ότι το γεωτρύπανο Abdulhamid Han είναι έτοιμο για νέα αποστολή στη Μεσόγειο.

«Συνεχίστε την εξερεύνηση σε κάθε γωνιά της Γαλάζιας Πατρίδας», σημείωσε.

Σύμφωνα με την Νεσέ Καρανφίλ της Hürriyet, ο Μελίχ Χαν Μπιλγκίν, ανέφερε ότι έχει σχεδιαστεί «βήμα-βήμα, πού και τι θα κάνουμε εβδομάδα με την εβδομάδα».

Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι – Γιατί ψάχνουν για αλάτι

Ο νέος τόπος εργασιών «σχεδιάζεται να είναι στη Μεσόγειο», υπογράμμισε ο Τούρκος.

Ο Γενικός Διευθυντής της Turkish Petroleum Corporation ανέφερε για τουρκικές έρευνες «σε βαθύτερους στόχους για υποδομές αλατιού».

«Θέλουμε να κατανοήσουμε πρώτα τις δυνατότητες των δομών που φέρουν αλάτι», είπε.

Το αλάτι μπορεί να βρεθεί ως στρώμα κάτω από τον πυθμένα της θάλασσας ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς «μπορεί να υπάρχει αέριο ανάμεσα σε αυτά τα στρώματα αλατιού», γράφει το cnnturk.com.

Την ίδια ώρα, μια ιδιαίτερη κατάσταση έχει διαπιστωθεί πως έχει δημιουργηθεί στον Έβρο και το Αιγαίο, όπου οι Τούρκοι έχουν στην κυριολεξία αδειάσει τις συγκεκριμένες περιοχές από στρατεύματα.

Ο λόγος της συγκεκριμένης τουρκικής κίνησης, κρίνεται πως είναι η μεταφορά των συγκεκριμένων δυνάμεων στη Συρία.

Σύμφωνα με τον αντιστράτηγο ε.α. Λάζαρο Καμπουρίδη, για να μπορέσει η Τουρκία να αντιπαρέλθει στις ανάγκες των στρατιωτικών της επιχειρήσεων στο Ιράκ και κυρίως στη Συρία, «μαζεύει τους καλύτερους σχηματισμούς και από την Θράκη και από το Αιγαίο και τους χρησιμοποιεί εκεί (σ.σ. Συρία).

Διαβάστε επίσης:

Τουρκία: Άντρας πλήρωνε γυναίκες για τις δένει και να τις δέρνει στις πατούσες

Ελληνοτουρκικά: Ανεβάζει ξανά την ένταση ο Ερντογάν – Βγάζει το γεωτρύπανο «Αμπντουλχαμίντ Χαν» στην Μεσόγειο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ετοιμάζονται για γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο οι Τούρκοι – Γιατί ψάχνουν για αλάτι». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ