Αρχική » Ελληνοτουρκικά

Ελληνοτουρκικά: Ο όρος για την Ελλάδα στα τουρκικά F-16 από τις ΗΠΑ που έχει τσαντίσει την Τουρκία

Ο όρος που δεν θέλει να ακούει η Άγκυρα και γιατί μπορεί να επιβληθεί από τους Αμερικάνους.

Διονύσης Αντωνέλλος Featured Ένοπλες Δυνάμεις Ελληνοτουρκικά Εξοπλιστικά
Ελληνοτουρκικά: Ο όρος για την Ελλάδα στα τουρκικά F-16 από τις ΗΠΑ που έχει τσαντίσει την Τουρκία

Ελληνοτουρκικά: Ο όρος για τα τουρκικά F-16 από τις ΗΠΑ που έχει τσαντίσει την Τουρκία δεν αναμένεται να λείπει από την συμφωνία που ετοιμάζει η Ουάσιγκτον.

Ο πρώην αξιωματούχος του αμερικανικού Κογκρέσου και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Άλαν Μακόφσκι χαρακτήρισε την διαδικασία παράδοσης των αμερικανικών F-16 στην Τουρκία ως κρίσιμη καθώς όπως σημείωσε, τα μέλη του Κογκρέσου μπορεί να μην πουν «ναι» στην Τουρκία.

Ο λόγος είναι ότι οι γερουσιαστές, πιθανά, να συνεχίσουν να θέλουν εγγυήσεις ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν τα νέα F-16 της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με τους Τούρκους, το αρμενικό, το ελληνικό και το ινδουιστικό λόμπι στο Κογκρέσο, που αυτοπροσδιορίζονται ως ο συνασπισμός «No Fighter Jets for Turkey», ζήτησαν μια ολοκληρωμένη αναθεώρηση των τελικών λεπτομερειών σχετικά με την πιθανή πώληση μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Τουρκία, κατηγορώντας την Άγκυρα ότι χρησιμοποίησε την έγκριση για την ένταξη στο ΝΑΤΟ της Σουηδίας ως διαπραγματευτικό χαρτί με την αμερικανική κυβέρνηση για την αγορά αμερικανικών αεροσκαφών.

Διαβάστε επίσης:

Bayraktar: Σημάντική εξέλιξη από τον Καναδά για την Τουρκία

Τι λέει η Bundeswehr για τα άρματα μάχης που πρέπει να δει σοβαρά και η Ελλάδα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ελληνοτουρκικά: Ο όρος για την Ελλάδα στα τουρκικά F-16 από τις ΗΠΑ που έχει τσαντίσει την Τουρκία». Στο άρθρο αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω #tags. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, επισκεφτείτε τα παρακάτω θέματα. GeoStratigika on GoogleNews

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.

Μοιράσου στο LinkEdin

ΣΧΟΛΙΑ